Újabb magyar válogatott Dunaszerdahelyen

Újabb magyar válogatott Dunaszerdahelyen

Egy hete kezdte meg a felkészülést a dunaszerdahelyi DAC. Németh Antal régi új arcokkal kezdte meg a felkészülést, a csapatban pedig egy új játékos is feltűnt, a korábbi utánpótlás magyar válogatott Bencze Márk.

A 21 esztendős Bencze Márk is a dunaszerdahelyi együttessel edzőtáborozik az osztrák Fügenben.

A Mezőkövesd játékosa próbajátékon vesz részt a csallóközi együttesnél.

Hírdetés

A fiatal szélső tavaly nyáron lett a Mezőkövesd futballistája, miután a másodosztályú Siófoktól érkezett a borsodi együtteshez, de nem sok lehetőséget kapott, mindössze egy bajnokin és kupamérkőzésen lépett pályára. Szerződése 2022 nyaráig köti a borsodi sárga-kékekhez.

Bencze a DAC jelenlegi edzőjével is dolgozhatott, a magyar U19-es válogatottban 10 mérkőzésen is pályára léphetett Németh Antal irányítása alatt.

2017-ben tagja volt annak az U17-es magyar válogatottnak, amely ötödik helyen végzett az Európa-bajnokságon, ráadásul a franciák elleni 3-2-es győzelem alkalmával gólt is szerzett.

Németh Antal ténykedése alatt Bencze a hetedik legtöbb lehetőséget kapta a korosztályos válogatottban (csupán Szendrei Norbert, Kovács Krisztián, Tímári Norman, Kiss Tamás, Mocsi Attila, Schön Szabolcs előzte meg ebben a rangsorban).


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »