Elképesztő kvalitások 865 ezerért

Elképesztő kvalitások 865 ezerért

A momentumos politikus arról is beszámolt, hogy mi volt Ceglédi Zoltán feladata a szerződés szerint.

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, a 444.hu derítette ki tegnap, hogy Ceglédi Zoltán havi nyolcszázhatvanötezer forintért ad tanácsokat Donáth Annának. Pár órával ezt követően a Pesti Srácok számolt be arról, hogy a tanácsadó nem először került kapcsolatba ellenzéki politikusokkal, ugyanis korábban Szél Bernadett havi négyszázezer forintot fizetett Ceglédi cégének tanácsaiért.

Hírdetés

„Ceglédi Zoltánt több mint egy évtizedes tapasztalata és kommunikációs kvalitásai miatt kértem fel a munkára” – válaszolta Donáth Anna az Indexnek. Arról is nyilatkozott, hogy milyen elemzői munkára kötöttek szerződést. A feladat első része: a médiában és közbeszédben megjelenő témák rangsorolása és az adott politikus profiljába illő téma kiválasztása, amelyben érdemes megnyilvánulnia.

Ezt követően pedig az adott témában rövid, közép és hosszú távú politikai kommunikációs üzenetek megfogalmazása, majd kidolgozása különböző platformokra – közösségi média, hagyományos média, élő szereplés – tette hozzá a momentumos politikus.

Donáth Anna: Kvalitásai miatt kértem fel Ceglédit

(Nyitókép: Donáth Anna (Momentum) beszél az ellenzéki pártok demonstrációján Budapesten a Szabad sajtó útján 2019. március 15-én, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapján. MTI/Mónus Márton.)


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »