Ka­rate rú­gás­sal ölt meg egy osztrák nyug­dí­jas férfit Bécs­ben a beszivárgó

Íté­let szü­le­tett annak a két török be­ván­dor­ló­nak az ügyé­ben, aki­ket azzal vá­dol­tak, hogy a nyílt utcán rá­tá­mad­tak egy idő­sebb oszt­rák há­zas­párra. Azért ala­kult ki szó­vál­tás, mert a jár­dát el­fog­laló, ta­xira vá­ra­kozó török nagy­csa­lád­tól nem fért el a pár. Az elkövető a bíróságon azt vallotta, hogy nem akart ilyen szörnyűséget elkövetni, de a helyszínen figyelte az eseményeket a nagynénje is, aki előtt el kellett játszania az erős embert.

Tavaly novemberben hatalmas felháborodást keltett az az eset Bécsben, amely során egy 67 éves nyugdíjas vesztette életét. Nikolaus D. éppen a temetőbe tartott a feleségével, amikor egy taxira várakozó török nagycsaládba botlottak. A házaspár nem fért el tőlük a járdán, ezért a férfi megfogta egy nő kabátját, és arrébb tolta. A nő erre megfordult, és kiabálni kezdett a nyugdíjassal, hogy mit képzel magáról. Az osztrák pár továbbsétált, próbáltak nem tudomást venni a szitkozódásról. A török család két fiatal férfi tagja mégis követni kezdte őket, és közben folyamatosan fenyegetőztek és szidták őket. Az idősebb törököt végül az egyik női rokona visszafogta, ám a fiatalabb támadó folytatta az inzultálást.

Hírdetés

Miután a nyugdíjasok továbbra is közönyösen sétáltak tovább, ez a török bevándorlót annyira felidegesítette, hogy egy karate rúgással hasba rúgta az idő férfit, aki elesett, és úgy beverte a fejét, hogy belehalt a sérüléseibe. Az elkövető a bíróságon azt vallotta, hogy nem akart ilyen szörnyűséget elkövetni, de a helyszínen figyelte az eseményeket a nagynénje is, aki előtt el kellett játszania az erős embert.

A bíró megkérdezte, hogy hol tanulta ezt a rúgást, amire a vádlott azt válaszolta, hogy egy Jackie Chan filmben látta. A bécsi bíróság nyolc évre ítélte a fő vádlottat, míg társa öt hónap börtönt kapott.

ripost nyomán


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »