A Mi Hazánk Mozgalom „nem kér ebből a moslékból”

Bana Tibor, a Jobbik parlamenti képviselője arról posztolt hétfő délelőtt közösségi oldalán, szíve szerint megtiltaná, hogy kritikus tartalmak jelenjenek meg az amerikai üzletemberről a Facebookon. „Politikai prostitúció, amit a Jobbik csinál!” – így reagált a bejegyzésre Novák Előd, a Jobbik korábbi alelnöke a pártban zajló folyamatokról.

Bana Tibor közösségi oldalán a következőképpen reagált arra hírre, miszerint a Facebook kitiltotta az oltásellenes tartalmakat a felületéről: „Nagyon helyes! A sorosozással is ezt kellene tenni”. Eszerint a jobbikos politikus megtiltaná, hogy kritikus tartalmak jelenjenek meg Soros Györgyről a Facebook felületén.

Hírdetés

Nem sokkal Bana posztja után Novák Előd, a Jobbik egykori alelnöke, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa is kommentálta a korábbi pártja körüli történéseket: „A politikai prostitúció mélypontja ez, amikor az elvtelenül egyesült balliberális szivárványkoalícióban egy neojobbikos képviselőnőre osztják azt a szerepet, hogy a gender szakért aggódjon” – írta közösségi oldalán arra reflektálva, hogy Potocskáné Kőrösi Anita jobbikos képviselő a „gender szakért aggódott” ellenzéki képviselőnői társaságában egy, a napokban megtartott összellenzéki sajtótájékoztatón. Novák szerint aki pénzért, hatalomért bármire képes, annak egy ilyen köpönyegforgatás a legkevesebb, amit a főszervező Vadai Ágnes politikai boszorkánykonyhájában kifőztek.

Bejegyzésének végén leszögezte, a Mi Hazánk Mozgalom „nem kér ebből a moslékból


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »