Egy Ladában fagyott meg a palacsintás gyilkos Szombathely határában

Szombathely határában, egy Ladában fagyott halálra K. Cs., aki a „palacsintás gyilkosként” került be a köztudatba. Ragadványnevét azért kapta, mert 2005-ben mérget kevert a nevelt gyerekeinek szánt palacsintába, hogy megölje őket. A gyerekek végül megmenekültek, a férfi pedig börtönbe került, de nemcsak ezért. Korábban a saját anyjára is baltával támadt, mert meg akarta gyilkolni, de ez a kísérlete sem sikerült.

A börtönbüntetés letelte után szakápolói képesítést szerzett, amivel egy onkológiai osztályon kezdett el dolgozni. Itt azonban egyrészt a betegek gyógyszereiből vágott zsebre adagokat, sőt a kórházi készlethez is hozzányúlt, többen pedig azt állították, hogy súlyos betegek jobblétre segítésében is szerep volt – ekkoriban emlegették „Fekete Angyal” néven.

Hírdetés

Miután másodjára is kiszabadult a börtönből, Szombathelyen élt, de ekkor már súlyosan alkohol- és gyógyszerfüggő volt. Egy pap felajánlása nyomán húzhatta meg magát egy városszéli telken az ott álló régi Ladában, ahol nemrég holtan találtak rá. Itt fagyott halálra, számol be a történetéről a 112press.hu.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »