Merkelnek szégyenkeznie kellett vendégei szörnyű antiszemitizmusa miatt

Merkelnek szégyenkeznie kellett vendégei szörnyű antiszemitizmusa miatt

Ismét a Németországban terjedő antiszemitizmus miatt szégyenkezett Angela Merkel németországi kancellár. Legutóbb akkor "kellett" megszólalnia, amikor kipát viselő fiatalt támadott meg egy szíriai bevándorló. Most egy izraeli hírtelevíziónak arról beszélt a kancellár, hogy a "menekültek vagy arab származású emberek az antiszemitizmus egy új formáját hozták az országba".

Egy zeneszám antiszemita szövege okozott botrányt az Echo Németország legkedveltebb zenei díjának átadó ünnepségén; a Handelsblatt szerint egy muszlim rapperekből álló páros "visszaélt a művészi szabadsággal", egyik számukban testüket az auschwitzi rabokéhoz hasonlítják, és a holokauszt "megismétléséről" énekelnek.

Berlin egyik gazdag városrészében pedig egy hete megtámadtak két fiatalt. „Zsidó” – ordította arabul egy fiú, majd nadrágszíjával ütni kezdte áldozatát. Az akciót a megtámadott rögzítette telefonjával. Később több németországi csatornának nyilatkozott az esetről. Azt mondta: azért támadták meg őket, mert meglátták rajtuk a kipát.

„Elkezdtek gyalázni bennünket, sértegettek. Mi egyszerűen továbbmentünk ” – mondta, majd folytatta: „viszonylag nyugodt voltam, de közben óriási félelmet éreztem”.

A fiúk könnyebb sérüléseket szenvedtek, a támadás közben senki sem segített nekik – ajvékol a Híradó is. A támadásra Angela Merkel is reagált, a németországi kancellár szörnyű incidensnek nevezte az esetet. Úgy fogalmazott: meg kell nyerni a fajgyűlölet elleni harcot.

Az eset slusszpoénja, hogy a szegény megszíjjazott, miután az egész világ transzba esett a szörnyűséges sokktól, bevallotta, hogy valójában nem is zsidó, hanem izraeli arab, és azért viselt kipát, hogy bebizonyítsa egy zsidó barátjának, nincs mitől félni zsidóként Németországban.

Egy izraeli hírcsatornának már a migránsok körében tapasztalható antiszemitizmusról is beszélt Angela Merkel. Aggasztónak nevezte a helyzetet, és azt mondta: „új jelenségek is tapasztalhatók, menekültek vagy arab származású emberek az antiszemitizmus egy másik formáját hozták az országba.” Angela Merkel ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Németországban egyetlen zsidó óvoda, iskola vagy zsinagóga nem maradhat rendőri védelem nélkül.

Hírdetés

(Kuruc.info – Híradó nyomán)

Az egykori Franciaország is őrlődik: Ezzel csúnyán elkéstek: megállítanák az iszlamista antiszemitizmust, mielőtt Franciaország már nem lesz Franciaország

Merkelék már üzemszerűen rettegnek vendégeik "fogyatékosságától":

Hanziék már válogatnak is: nem kellenek nekik az antiszemita Ahmedek – az AfD egyetért, a vörösök nem; furcsa egy világ ez

Német szakszervezeti vezető: el kell venni a gyermekeket az antiszemita szülőktől

Merkelék azért sírnak, mert megjelent az iskolai antiszemitizmus a tolerancia földjén

Bundestag-elnök: az iszlám Németország része, a történelmet nem lehet megállítani

Erősödik az antiszemitizmus a német iskolákban – sajnos nem a ’30-as évek tértek vissza, Mutti vendégei okozzák

Pislákol még az élni akarás Merkelisztánban: így futamít meg egy 17 éves német lány két rátámadó "fiatalt"

Berlin: szíjjal érzékeltette három arab két zsidóval, mennyire volt jó ötlet a multikultizás


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »