Szörnyű bűz terjengett a nyíregyházi panelben: ez volt az oka

Megrázó üzenetet kapott a boon.hu szerkesztősége. A levélben leírták, a jósavárosi lakók napok óta borzasztó bűzt éreztek a tízemeletes panel egyik lakása előtt – ami szép lassan az egész háztömbre kezdett kiterjedni – és mivel tudták, hogy ott egyedül él egy idős asszony, értesítették a házmestert. Miután sikerült elérni a néni egyik hozzátartozóját, bejutottak a lakásba, ám rettenetes látvány fogadta őket. Mint kiderült, a néni jó ideje halott volt.

Természetesen kiment egy halottszállító, valamint megérkeztek a hatóságok is, akik megállapították, közel egy hete nem volt már életben Vilma néni.

Hírdetés

Az asszonyt teljesen elhanyagolták a rokonai, és ami még borzasztóbb, elszállítását követően sem takarították ki a lakást, így a szomszédoknak tovább kellett szagolniuk az elviselhetetlen bűzt.

„Igen ritkán látogatták Vilma nénit, néha feljött hozzá a veje, máskor az unokái, bevásároltak neki, de sokszor hagyták egyedül hetekre. Nyáron gyakran átkopogott hozzánk, hogy adjunk neki néhány szelet kenyeret meg egy kis vizet. Negyven fokban nem működtek nála a csapok, a villanyégőket sem cserélte ki senki. Amiben tudtunk, segítettünk, ha a feleségem főzött, vittünk neki egy tányér ételt” – árulta el a portálnak az egyik szomszéd férfi, aki hozzátette, az asszonyt a padlón fekve találták meg, és mivel két szívinfarktusa is volt, nem kizárt, hogy egy újabbat már képtelen volt legyőzni.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »