6 éves kislányával végzett szexuális cselekményeket az esztergomi szörnyeteg

6 éves kislányával végzett szexuális cselekményeket az esztergomi szörnyeteg

9 év fegyházra ítélte – első fokon – a Tatabányai Törvényszék azt a férfit, aki a saját, hatéves kislányát többször szexuálisan bántalmazta. Az úgynevezett anya – jogerősen – másfél év börtönt kapott. Az úgynevezett apa ítélete nem jogerős, ugyanis az ügyészség súlyosításért, a védelem felmentés érdekében jelentett be fellebbezést.

Hírdetés

A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a pár Esztergomban élt együtt a nő 11 éves fiával és közös, hatéves lányukkal. A felnőttek italozó életmódot folytattak, az úgynevezett apa a gyermekek jelenlétében bántalmazta anyjukat.

A szülők büntetésként fakanállal ütötték a gyerekeket, akik mosdatlanul, koszos ruhában, éhesen jártak óvodába, iskolába. Az úgynevezett apa a kislányával – több alkalommal – szexuális cselekményeket végzett.

Az úgynevezett apát amellett, hogy 9 év fegyházbüntetésre ítélték, eltiltottak minden tevékenységtől, amelynek során tizennyolc év alatt gyermekekkel foglalkozhatna. A férfi ítélete nem jogerős, az ügyészség súlyosításért, a védelem felmentés érdekében jelentett be fellebbezést.

Az úgynevezett anya ítélete jogerőre emelkedett. 


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »