5 vállalkozástípus, amely kiterjeszthető az országon kívülre (X)

5 vállalkozástípus, amely kiterjeszthető az országon kívülre (X)

A vállalkozás kiterjesztése az ország határain túl lehetővé teszi, hogy megerősítse a vállalat pozícióját más piacokon, valódi lehetőséggel az értékesítés növelésére.

Ugyanakkor a műveletek bővítése megkönnyíti a piaci részesedés felső határának elérésének elkerülését, amelyet a rendelkezésre álló ajánlat túlzsúfoltsága okozhat.

Íme néhány vállalkozás, amely sikeres lehet a határokon átnyúló terjeszkedés esetén: 

1. Call Center szolgáltatások

Az Ön által vezetett vállalkozés kiszervezési szolgáltatásokat kínálhat az ügyféltámogatási terület számára, olyan szervezetek javára, amelyek ügyfelei idegen nyelvű beszélők. A nyugati vállalatok azért fordulhatnak ilyen ajánlathoz, mert:

●     a csapatban lévő alkalmazottak fizetésével kapcsolatos költségek előnyösebbek

●     a Call Center szolgáltatások minőségét szerződés garantálja

●     A digitalizáció a helyszín tekintetében autonómiát teremt.

2. Információs technológiai szolgáltatások

Az információs technológiai vállalkozás más piacokon való terjeszkedése magában foglalhatja a helyi irodák megnyitását a nyugati országokban vagy más kontinenseken, vagy kiszervezheti a szolgáltatásokat az országos operatív központjába.

Az információs technológia terén az ajánlat a következőket foglalhatja magában:

●     vállalati alkalmazásfejlesztés

●     mobilalkalmazás-fejlesztés

●     grafikai tervezés és UX

Hírdetés

●     e-kereskedelmi webhely karbantartás

●     online fizetésfigyelés

●     Minőségbiztosítás

●     IoT megoldások

●     CMS fejlesztés

●     Cloudintegráció stb. 

3. Teherszállítás

Ha egy közúti szállítási vállalatot vezet, és az eddig végzett tevékenységet csak az ország határain belül végezték, akkor választhatja a kínált szolgáltatások kiterjesztését, amely magában foglalhatja a nyugat-európai célállomásokra irányuló expedíciókat.

Azoknak a listája, akiknek nyugatra kell szállítaniuk az árukat, nagyon gazdag, és rendkívül egyszerű megtalálni őket. Gyorsan létrehozhat egy fiókot egy szállítási börzén és tanulmányozza az interneten közzétett legújabb hirdetéseket.

A együtműködés lehetőségéről szóló hirdetéseit is közzéteheti, és azok az ügyfelek, akik hajlandóak árukat közúton szállítani, hozzáférhetnek megadott információkhoz.

A szállítási börze egy online platform, amely lehetővé teszi a kereslet és kínálat közötti egyszerű interakciót, amikor a közúti árufuvarozási projektek szervezéséről és végrehajtásáról van szó mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

4. SPA és Wellness szolgáltatások

Az Ön vállakozása által SPA & Wellness területén kínált szolgáltatások nemzetközi hírnevet ismerhetnek a mentális és fizikai egészség iránti fokozott érdeklődés miatt, amelyek alapvető szükségek egy olyan társadalomban, ahol a depresszió az egyik leggyakoribb kor.

A helyi sajátossághoz igazított marketingstratégia segítségével új SPA & Wellness koncepciókat exportálhat, különösen abban a kontextusban, amelyben az online segít vállalkozásának népszerűsítésében a legkedvezőbb költségeknek köszönhetően.

A fizikai aktivitás és a testkezelések egy univerzális nyelv részét képezik, ezért egy ilyen helyi vállalkozás sikere ismételhető az ország határain túl. 

5. Ruházati termékek és kiegészítők

A globalizációval a legújabb divatirányzatok gyorsan bővülnek egyik országból a másikba, ami a internethez való könnyű hozzáférésnek köszönhetően is lehetséges, szinte minden olyan országban, amely érdekelheti vállalkozását. Ha az idővel kifejlesztett egy ruha és ruházati kiegészítő márkát, megfontolhatja a nyugatra való terjeszkedést.

Az e-kereskedelmi megoldásokhoz most már könnyen hozzáférhet, hogy lehetővé tegyék az online megrendelt termékek gyors szállítását a kontinens legtávolabbi sarkaiba, kedvező terjesztési költségek mellett.

Ezért, ha az ajánlatában olyan termékek vannak, amelyeket más országokba kell szállítani, nyisson fiokot a szállítási börzén (kattintson a fenti linkre), és keressen olyan teherautókat, amelyek a közúti áruszállítást csoportosulási rendszerben tudják elvégezni, annak érdekében, hogy optimálisan teljesítsék a webhelyen leadott megrendeléseket! 


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »