2022-ben is töretlen hittel, rendületlenül a magyarság védelmében

2022-ben is töretlen hittel, rendületlenül a magyarság védelmében

Ahogyan közeledik a 2021-es év vége, egyre-másra értékeljük az évet, latolgatjuk, milyen időket hozhat 2022, mely, hangsúlyoznom sem kell, nagyon fontos lesz a nemzeti oldal és az ország számára is. Ebben a szellemben tartotta meg év végi összejövetelét a Magyar Önvédelmi Mozgalom is, melyről a szervezet vezetője, László Attila tájékoztatott minket.

December 28-án, Csengődön a helyi művelődési házban tartotta évzáró rendezvényét a Magyar Önvédelmi Mozgalom. Az eseményen a MÖM tagjai és vezetői mellett a Betyársereg, a HVIM, a Mi Hazánk Mozgalom és a Gárda Szövetség vezetői és delegációja vett részt. Vas Béla, a házigazda Csengődi MÖM szervezet vezetője köszöntötte a megjelent vendégeket, majd László Attila, a MÖM országos vezetője értékelte az elmúlt esztendőt és vázolta fel a jövő év szervezeti koncepcióját.

Szabadi István, a Mi Hazánk Mozgalom pártigazgatója a közelgő választás jelentőségére hívta fel a figyelmet, majd Bartha Barna, a MÖM vezető helyettese a fiatalság szerepének a fontosságáról beszélt. Ifj. Csépke Sándor egy Sajó Sándor verssel izzította fel a hangulatot, akit Csernai István, MÖM Pest megyei vezető követett a felszólalók sorában. Végezetül Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője és Kónya Dorka, a HVIM tagja köszöntötte a MÖM tagjait, kiemelve a munkájuk fontosságát. A magyar nemzet szolgálatáért, elismerő oklevelet kapott Török Attila Veszprém megyei MÖM-vezető, Kun Zoltán, a nyáregyházi MÖM-től és Sági János – zárta sorait, s hozzáfűzte, jelszavuk a jövőre nézve sem más, mint az alábbi: 2022-ben is töretlen hittel, rendületlenül a magyarság védelmében!

Hírdetés

A magam nevében is boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok a MÖM tagjainak, a teljes nemzet oldalnak, a Kárpát-medencei magyarságnak, a harcot folytatjuk, fel a győzelemre!

Lantos János – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »