2. rész; Hihetetlen hírek: Franciaország egyesül Németországgal. Vagy kiállunk az EU-ból, vagy felszámolják Magyarországot!

Kiegészítések a tegnapi cikkhez

Fldlakblogroka megjegyzése:

Feltűnő, mekkora arroganciával fogalmaz meg két ország kötelező irányt a többi EU-tagnak. Mintha csak tudatosan felkelésekre játszanának.

Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István válasza:

Tekintetbe kell venni azt is, hogy a legtöbb EU-tagállam vezetőit a Háttérhatalom helyezte pozícióba. Tehát a kiszolgálóikról van szó, akik parancsot teljesítenek. Ezeket a parancsokat annyira teljesítik, hogy a pozícióikat megtarthassák. Ugyanakkor azt is tekintetbe kell venni, hogy a geopolitikai helyzet rettentően nagy változások alatt van. A Föld nevű bolygó erőközpontja tolódik el távol-keletre. Ezt szeretnék megállítani, és ehhez egy erős Európai Egyesült Államok kellenének, erős gazdasággal, erős politikai kohézióval, és erős hadsereggel. Az erős hadsereg nem biztos, hogy a NATO marad, hisz kezdtek hangosak lenni azok a személyek (gondolok Steinmeierre, a német külügyminiszterre), akik ma már nyíltan kimondják az erős EU-hadsereg megalakításának szükségességét! Britannia e miatt nem akart tagja maradni az EU-nak. Ennek az lesz az ára, hogy Britanniát szétverik! May lesz a következő brit miniszterelnöknő (Vaslady minta!!!), aki majd mivel Maradás párti volt, gondoskodni fog arról, hogy a britek visszalépjenek az EU-ba. Lehet újra számolják a szavazatokat, mint az osztrákoknál??? Jelenleg a megoldásokról csak spekulálni lehet!

Jelzés értékű az a kettős játék, hogy a Torry pártban Johnson a BREXIT-vezér volt. Cameron hivatalosan a Maradásra szavazott és biztatott. Ugyanakkor Theresa May miniszterasszony szintén a Maradásra biztatott. Tehát a kormányzó párt eleve kettős hangszerelésre volt rá állítva!

Ha a Maradás pártiak győznek, akkor marad Cameron miniszterelnök. Viszont, ha a Brexitesek győznek, akkor ott lesz a párton belüli Brexit vezér Johnson, aki a miniszterelnöki pozíciót átveszi, és aki a City Mayor-ral legalább 8 évig, polgármestersége ideje alatt, jó viszonyban volt. De a háttérben olyan nyomást kaptak a britek, hogy ez az eredeti terv megbukott. Elő kellet húzni egy Joly-Jokert és ez nem más, mint Gove igazságügyminisztert, aki a Johnson barátja és támogatója volt, aki jelenlegi játszmában a Johnson hátba támadója szerepét játssza el, hogy gyengítse a Johnsont támogató oldalt. Igy May fog győzni és le kell hangszerelje -egy Bennmaradás párti- a Brit  kiválást az EU-bol, ami fenetudjamilyen porhintés-kiválás lesz. Ebben az egész bonyolult játszmában egyeseknek esetleg nem tetszik a rajuk osztott szerep és elkezdenek egyéni tevékenységeket beindítani és ezekhez társakat keresni!

Hírdetés

Most folynak tehát a nagy improvizációk, amelyre egy jól összeszokott banda kitűnően reagál (eligazítás 7 pontban):

a nagybőgős kontrázik,a dobos adja a ritmust ésa prímás fülbemászik!!!A Heréltek kórusa parancsra hol ezt, hol azt énekliA szirének biztosítják az elragadtatást: Jujj de jó lesz mindenkinek!A nép nagy kórusa a sok karmester mellett összevissza énekel!Bizonyos kórustagok meg más karmesterek jelei szerint énekelnek, mire a saját karmesteri pálca le-lecsap rájuk, megerősítve a vájt-fülű kóruskollégák csapásaival! Kitör a balhé a kórusokban!

A felkeléseket még lázadás fázisukban megpróbálják helyileg kordában tartani. Amennyiben ez nem sikerül és esetleg népfelkelések törnek ki, akkor majd megismerjük az EU-rendőrség finomkodásait. A felkeléseket arra fogják használni, hogy eltávolítsák a helyi kormányokat és saját embereiket állítsák az új ideiglenes kormányok helyébe. Később következnek a “demokratikus” választások, melyek az ideiglenes kormányokat megerősítik pozícióikban. Az új kormányok pedig beterelik az országot a a Német-Francia Szuperállamba!

Létrejön végre az Európai Egyesült Államok!!!

A fenti szcenárió a jelenlegi információim alapján egy lehetséges változat, semmi több!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:EU, Európai Egyesült Államok, Geopolitika, Gondolatok, Magyarország Cionista Gyarmat!, Politikai elemzés Tagged: EU-rendőrség, Európai Egyesült Államok, felkelések, Heréltek kórusa, lázadás fázis, Német-Francia Szuperállam


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »