12 éves "menekült" lány: "Az Iszlám Államnak fogok dolgozni!"

Alább olvasható az ezt hírül adó polkorrekt muszlimsajnáltató cikk fordítása (még egyszer: eredeti formájában közöljük!), melynek a kommentálását letiltották:

A menekült lányt 60 hamis 911-es hívás [segélyhívás] miatt ítélték el

Egy fiatal szíriai menekült, akinek traumás múltja van, és aki ellenséges hozzáállással viseltetik a rendőrséggel szemben, végül büntetett előéletűvé vált alig 12 évesen.

A 12 éves lányt, aki nemrég érkezett a családjával Winnipegbe, a hatóság félrevezetésével és hatóság elleni erőszakkal vádolták meg, miután ő és húga a 911-et [a segélyszámot] 60 alkalommal hívta fel múlt év [2016] júliusa és augusztusa között. Különféle mobiltelefonokat használtak, amit találtak, és hamis bejelentéseket tettek, melyek kiemelt fontosságú besorolást kaptak, és a rendőrség idejét pazarolták, hallhatta a bíróság. Az augusztus 24-i utolsó 911-es hívás után a rendőrség kiszállt a család otthonához, erőforrásokat vonva el egy bombafenyegetéses nyomozástól, ami a belvárosban egyazon időben történt.

Amikor a rendőrök megérkeztek, a 12 éves megütötte az egyiküket, miközben a férfi neki háttal állt, és megpróbálta másodszor is megütni. Azzal fenyegetőzött, hogy hamis vádakat tesz, hogy a rendőrség „hozzányúlt”, valamint fenyegetőzött, hogy megöli a rendőröket.

„Az ISIS-nek [az Iszlám Államnak] fogok dolgozni. Gyűlöllek titeket”, mondta a rendőrségnek, mely részleteket a bírósággal a lány múlt heti [2017. 4. 17-23-i] elítélésekor osztottak meg.

A rendőrségnek tett vallomásában azt is mondta, hogy úgy gondolta, hogy a 911-es hívások viccesek voltak, és hogy újra megtenné. Megvádolása után 21 napot töltött a Manitobai Fiatalkorúak Központjában lévő fogdában.

Hírdetés

Egy év próbaidőre ítélték, ami alatt 75 óra közmunkát kell teljesítenie, és bocsánatkérő leveleket kell írnia az érintett rendőröknek.

A lány egy menekülttáborban töltött időt, mielőtt a családja Kanadába tudott jönni, és Winnipegben le tudott telepedni.

„Tudjuk, hogy ő és családja valami különlegesen nehéz dolgon ment keresztül Szíriában”, mondta a védőügyvédje, Hillarie Tasche, aki elmondta, hogy a 12 éves és a húga most tanácsadásban részesül egy arab tolmács segítségével.

„Egyre inkább megtanulta, hogy amit tett, az rossz volt, és azt is, hogy azt mondani, hogy az ISIS-nek akart dolgozni, rossz volt, mert éppen ők voltak azok az emberek, akik őt és a családját bántani akarták”, mondta az ügyvédje, hozzátéve, hogy a lánynak túl kellett jutnia a kulturális különbségeken, valamint az egyenruhás emberekkel való nagyon eltérő kapcsolaton.

„Remélem, hogy ezen a folyamaton keresztül megtanulta, hogy Kanadában a rendőrség azért van ott, hogy segítsen nekünk, és nem azért, hogy bántson minket”, mondta Tasche a meghallgatáson, amit a vádlott részére fordítottak.

Murray Thompson tartományi bíró azt mondta, hogy a hamis 911-es hívások „nem voltak viccek”, és elmagyarázta a következményeket, amivel a tévesen átirányított sürgősségi erőforrások járnak.

„Az ok, amiért 21 napot töltött a fogdán, azért volt, mert ezek nagyon súlyos vádak voltak”, mondta. „Habár nagyon fiatal, és sok traumája volt fiatal életében, és új ebben az országban, tudja, hogy egy rendőrt megütni rossz”.

Hidra – Kuruc.info

Forrás: Refugee girl sentenced for 60 fake 911 calls


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »