10 percen belül egy férfit és egy nőt is megtámadott egy 18 éves „navajonki” – az asszonyt háromszor ütötte arcon

10 percen belül egy férfit és egy nőt is megtámadott egy 18 éves „navajonki” – az asszonyt háromszor ütötte arcon

Egy jászárokszállási nő gyalog közlekedett 2023. szeptember 24-én, 20 óra 10 perc körül, amikor egy ismeretlen követni kezdte kerékpárral. A férfi elhaladt a nő mellett, megállt, eldöntötte a biciklit, és úgy tett, mint aki a cipőfűzőjét köti. Amikor a gyalogos a férfi mellé ért, az minden előzetes ok nélkül háromszor arcul csapta, majd dulakodást követően kitépte a sértett kezében lévő szatyrot, és elhajtott. A táskában kutyakonzerv és mobiltelefon volt.

Hírdetés

A bántalmazás következtében az asszony – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A tettes 10 perccel korábban egy kerékpározó férfit ütött meg, Jászárokszálláson, mindketten elestek a biciklijükkel. A tettes a földön fekvő férfitól pénzt követelt, majd összeszedte a nadrágzsebéből kiesett 3500 forintot, és távozott. A bántalmazott könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök elfogták és előállították a 18 éves bűnözőt, akit kétrendbeli rablás és súlyos testi sértés bűntett miatt hallgattak ki. A gyanúsított beismerő vallomást tett, és a jogtalanul megszerzett tárgyak is előkerültek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »