10 éves kislányokat kényszerít a magyar társadalom házasságra? – Az UNICEF Magyarország már megint férfigyűlöletet szít

Sokan emlékezhetnek az UNICEF (külföldről támogatott ügynökszervezet) apaellenes, gyűlöletkeltő kampányára, amelyhez a Férfihangon is cikkek sorozata kapcsolódott és a férfiszervezetek tiltakozásán túl a magyar társadalom jelentős részének felháborodását is kiváltotta. Habár ezt a fiaskót megpróbálták azzal kompenzálni, hogy felvásárolták Hajós Andrást és Majka “Papát” díszapukának, de az UNICEF Magyarország valójában nem okul semmiből sem.

Az UNICEF Magyarország kampányának premierjét szándékosan Valentin napra időzítették, mivel az a házasságkötés témájához kapcsolódik, de kampányanyagukat azóta is folyamatosan futtatják online a YouTube csatornájukon. Az UNICEF állítása szerint évente 12 millió 18 év alatti lányt adnak férjhez. A  föld teljes lakosságára tekintettel ez lehetséges, csakhogy az UNICEF kampányfilmje a jelenséget a nyugati civilizációra értelmezi, és nem is akárhogyan, hanem a férfigyűlölet felkeltésére alkalmas módon. A világon előforduló gyermekházasságok és elrendezett házasságok problémáját a fehér, nyugati férfiakra projektálják csalárd módon. Az idézett kampányfilmben egy nyugati kultúrából származó, angolul beszélő, fehér férfit ábrázolnak, aki egy hozzávetőleg 10 éves gyereklányt vásárol fel házasság céljából a szüleitől a “Valentin napi lánykérés” című propaganda filmben. A gondos magyar feliratozás és a magyar csatornában való terjesztés egyértelművé teszi, hogy ezt az üzenetet bizony a magyar férfiaknak szánták, még akkor is, ha az UNICEF amerikai kampányából importálták.

Természetesen letiltották a hozzászólásokat a videó alatt. És még csak nem is ez az első ilyen aljas húzása az UNICEF-nek, hiszen már 2016 óta terjesztenek egy másik azonos szellemiségű kampányfilmet a nemzetközi közönségnek. Ott nem tiltották le a hozzászólásokat, és sajnos elég szétnéznünk a kommentek között, hogy lássuk, a szívhez szóló üzenet alkalmas arra, hogy azzal széles tömegeket tévesszenek meg: az emberek elhiszik, hogy az ábrázolt nyugati kultúrkörben a probléma létezik.

Hírdetés

A teljes nyugati civilizációban törvénytelen 16 évnél fiatalabb személlyel házasságot kötni, pont úgy, ahogyan törvénytelen valakit házasságra kényszeríteni. Az emberkereskedelmet pedig a lehetséges legszigorúbb módon büntetik. Tehát amennyire rosszindulatú, nonszensz fantazmagória, hazugság az UNICEF kampánya, pont annyira a férfigyűlölet szítására alkalmas radikális feminizmus. A magyar férfiak okkal kérhetik ki maguknak, hogy ebben az országban magyar nyelvre fordítva ilyen kampányokat futtassanak és ezzel azt a látszatot keltsék, mintha a probléma az adott kultúrkörben társadalmi kampányt igénylő módon létezne!

Az UNICEF természetesen tudja, hogy képmutató valósághamisítás, aljas hazudozás amit ezekkel a kampányfilmjeikkel elkövetnek. Tisztában vannak vele, hiszen nemzetközi weboldalukon egy helyütt közlik (az adatok megjelenítéséhez kattintsunk a bevezető után a kék színű “Read more” gombra) saját kutatásaik adatait is. A diagram alatt, manipulatívan, az apró betűs részben elárulják, hogy “nem áll elegendő adat rendelkezésre, hogy átlagot számoljanak Észak-Amerika és Nyugat-Európa vonatkozásában”. Ugye, elképzelhetetlen, hogy miközben képesek voltak adatokat gyűjteni még a szubszaharai országok házasságkötési szokásairól is, viszont képtelenek voltak Nyugat-Európában ugyanezt összehozni? A valóság az, hogy az UNICEF eltitkolja, hogy a jelenség olyan kevésbé létezik a világ ezen részeiben, hogy azt statisztikailag megjeleníteni is felesleges. Azonban a látszat fenntartása érdekében nem szándékozzák ezt a tényt közölni, mert ők mégis a világnak ezen a részén akarják terjeszteni a férfigyűlöletet szító kampányfilmjeiket.

Tegyük hozzá, az egyébként is egyfajta kulturális sovinizmus, amikor egyes népcsoportok házasságkötési tradíciói felett ők fennhéjázva ítéletet akarnak mondani. Feminista véleménydiktatúrájuk meggyőződése szerint  ördögtől való dolog 18 év környékén házasságot kötni (ahogyan teszi ezt például az Afrikai kontinensen élő nők majdnem fele), hanem szerintük az első gyermek vállalására a legalkalmasabb a 40 év környéki (lényegében nemzőképtelen) nagymama kor. Tulajdonképpen nem csoda, ha a világ azon részére, amely mélyen ragaszkodik több ezer éves tradícióihoz, nem merik elvinni a képtelen és férfigyűlölő kampányfilmjeiket, hiszen ott vasvillára hánynák és üstben főznék meg őket érte, ehelyett zaklatnak inkább minket a baromságaikkal.

Az UNICEF a nyugaton összetarhált adományait fordítsa inkább arra, amire kapták, a világ fejletlenebb részének civilizálására és ne pedig a nyugati civilizációban a “fehér férfiak” elleni gyűlöletkeltésre! Mint látszik, a külföldről támogatott ügynökszervezetekkel kapcsolatban elégtelen elvárás, hogy hozzák nyilvánosságra, hogy külföldi pénzügyi és ideológiai befolyás alatt állnak. Nem kellene hagyni, hogy “civil szervezet”-nek adják ki magukat! Kompromisszum nélkül ki kellene őket hajítani ebből az országból! Elsők között a férfigyűlölő UNICEF “Magyarország”-ot!


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »