Valaki nagyon kiábrándult Hosszú Katinkából

Valaki nagyon kiábrándult Hosszú Katinkából

Az MTI fotósa, Kovács Anikó kiborult. Az úszó Európa-bajnokságon szerette volna lefényképezni Hosszú Katinkát az aranyérmeivel csütörtökön, de ő erre nemet mondott. A fotóriporter a Facebookon osztotta meg a szomorúságát, amelyet változtatás nélkül közlünk:

„egy barátság vége… Volt egy nagyon kedves bajai lány, akivel nagyon régen jóban voltunk, tudta mindenki az uszodában. Aztán eljött a mai nap, amikor szerettem volna a mai érmeivel egy képet készíteni, mivel a sűrű programja miatt nem jött ki a fotózásokra. Vártam és reméltem, hogy nem is olyan, mint ahogy sokan mesélik, hogy megváltozott. Aztán kijött. És mikor látta, hogy csak én vagyok, azt mondta, hogy akkor nem mutatja fel az érmeit. Megkérdeztem: nekem nem? És erre gúnyosan nevetve azt felelte: hát, nem. Állt mellette »valaki« ugyan egy piros Iron Lady-s sapkában. Isten veled, Katka, örültem, hogy ismerhettelek… és welcome (?) Iron Lady…

Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokban vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele: »ELMÚLIK«”

A bejegyzést majdnem százan, többek között két kiváló úszónk, Kapás Boglárka és Risztov Éva, valamint a MOB sajtófőnöke, Siklós Erik is lájkolta.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »