Meghalt Tom Petty

Meghalt Tom Petty

Eszméletlenül találtak rá hétfőn este a Tom Petty and the Heartbreakers frontemberére, aki feltételezhetően szívrohamot kapott. A 66 éves Pettyt a mentők a kiérkezést és stabilizálást követően azonnal a ULCA Santa Monica kórházba szállították ahol lélegeztetőgépre rakták -írja a TMZ. Az Indenpendent információi szerint azonban már nem tudták megmenteni.

A rocksztár előző hét hétfőn fejezett be egy hosszú turnésorozatot Los Angelesben.

Hírdetés

Pettyról kevesen tudják, hogy a ’80-as években sikeressé vált Heartbreakers nevű zenekarával összesen 80 millió albumot adott el. Az énekes kilencvenes és kétezres években is folyamatosan  aktív volt, bár azóta egyik száma sem lett akkora sláger, mint a csúcskorszakában, de mindig volt akkora rajongótábora, hogy fenntartsa magát. Napjainkban számos filmben is megszólalnak a dalai – olyan vígjátékokban például, mint a Spanom csaja  vagy az Egyszerűen bonyolult.

http://mno.hu/

Egyik világhírű videóklipjében  a hollywoodi szexbomba, Kim Basinger is szerepelt – egy halott nőt alakított, akit Petty hazavisz, menyasszonyi ruhába öltöztet, táncol vele és a vacsoraasztalhoz ülteti majd végül átadja a tenger hullámainak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »