HÍREK 135.

HÍREK 135.

Ennyire homofóbok lennének a magyar focisták?

Mennyire fogadja el a homoszexualitást?

Ezt a kérdést tette fel 100 magyar férfi focistának a mifocink.com weboldal, az NB1-tól a megye III.-ig. Ötös skáláról választhattak feleletet, az 5-ösnek megfelelő „egyáltalán nem”-től az 1-est jelentő „abszolút”-ig. Az oldal cikke szerint 100-ból 83 játékos a lehető legelutasítóbb, további 11 pedig négyes szinten nem fogadja el a melegeket. 

Ebben a kérdésben senki sem volt langyos, a 3-ast, vagyis a „félig-meddig”-et egyik megkérdezett jelölte be. Hatan voltak elfogadóak, ketten teljesen, további négyen ikszelték be a kettesnek megfelelő „nagyon” választ.

A kérdezés pontos módszertanáról nem tudni semmit, ez nem volt tudományos igényű vizsgálat, de az alapján, hogy eddig hány magyar focista comig outolt – nulla – , a homofóbok 94 százalékos aránya akár releváns eredmény is lehet. Az is igaz, hogy a nemzetközi futballmezőnyben is igen-igen  ritka jelenség a kijövetel.” (444) 

Hírdetés

Az EB-re kijutásunk óta ez a legjobb hír a magyar foci háza tájáról.

De ezen túl, roppantul érdekelne, vajon a mifocink.com weboldalnál mikor ment el mindenkinek az esze? Mással ugyanis nem magyarázható, hogy nekifogtak ennek a „közvélemény kutatásnak”. Vagy önök el tudják képzelni, miszerint egy ködös, hideg reggel a mifocink.com weboldal szerkesztősége, miután megitták a reggeli kávét és összeröffentek szerkesztőségi értekezletre, egy emberként így kiáltottak fel: -Gyerekek! Megvan! Kérdezzük meg a magyar focistákat, mit gondolnak a buzikról!

Persze, egy magyarázat még lehetséges. A mifocink.com weboldal egy homárcsapat fedőcége, akik a magyar focistákra izgulnak, és fel akarták mérni a terepet.

Szily Lacikának a 444-től ez egy testhezálló feladat, derítse ki az okokat!

A mifocink.com pedig, a szomorú eredmény láttán elmehet New Yorkba, ott már van utcai faszverő kabin, hozzá internetes kapcsolat. Biztosan megtalálják a megye III-as magyar srácok képeit a hálón, aztán hajrá… 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »