Botka: Gyurcsány hazudott, vonuljon vissza

Botka: Gyurcsány hazudott, vonuljon vissza

Gyurcsány Ferencnek is üzent az MSZP miniszterelnök-jelöltje, országértékelő beszédében. Botka László szerint a volt kormányfő hazudott a választóinak, ezért vissza kellene vonulnia.

„Aki a választók szemébe hazudott az tehertétel a baloldalnak és érdemes visszavonult fújnia, aki pedig becsapta a választókat és gázszerelőjét Harley Davidsonra ültette, hogy médiabirodalma, szállodabirodalma és adriai yachtja között gyorsabban furikázhasson, annak távoznia kell a hatalomból8 – mondta Botka László, miniszterelnök-jelölt.

Akarják?

Hírdetés

10-ből heten változást akarnak Magyarországon – véli a szocialisták elnöke. Molnár Gyula, évértékelő beszédében azt hangsúlyozta, hogy a Fidesz leváltható, ők pedig készen állnak a kormányváltásra. Egyúttal köszönetet mondott a NOlimpia-kampányban résztvevőknek is.

„Mindenki gondolja végig: egyetért-e azzal, ami az elmúlt 7 évben történt? Szerinte erre felé kell-e haladni Magyarországnak? Szerinte jó döntéseket hozott-e ez a kormány? Akarja azt, hogy Habony Árpád még több festményt vihessen haza és kicsit sűrűbben? Akarja-e esetlegesen azt, hogy Andy Vajna és kedves felesége többet keressen, mint egy átlagos magyar család egy évben meg tud keresni, ha úgy gondolja, hogy ez helyes és jó fele haladunk, akkor két lehetősége van, az egyik az hogy elmegy és szavaz a jelenlegi kormánykoalícióra, másik az hogy otthon marad, mert figyelem az otthonmaradás is őket támogatja8 – mondta Molnár Gyula elnök.

Fotó: MTI


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »