A kufár Putyin elnök ellen fordult

A kufár Putyin elnök ellen fordult

Fontos tudnunk, hogy 2013-ban Vlagyimir Putyin a terrorista törvény alapján, elfogatóparancsot kért Soros Györgyre, olvasható itt.

Soros György kufár és spekuláns Szíriában elkövetett emberiesség elleni gyűlöletes bűncselekményekkel vádolja Vlagyimir Putyin orosz elnököt.

A milliárdos spekuláns a honlapján csütörtökön közzétett közleményben támadta vehemensen az oroszok szíriai bombázásait. Egyúttal azzal vádolta meg Putyin elnököt, hogy agresszívan kihasználja az amerikai választások előtti hatalmi vákuumot a Fehér Házban. A közleményben Soros leszögezi: a világ történelmi léptékű humanitárius katasztrófa tanúja Szíriában. Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin hajtja végre védence, a szír elnök Basár el-Aszad támogatásaként. Amikor a tényeket majd teljes valójukban megismerjük, Aleppó Putyin általi lebombázását a modern világ minden képzeletet felülmúló háborús bűncselekményei között tartjuk majd számon – olvasható a közleményben.

Hírdetés

Soros – amellett, hogy felidézte: orosz gépek bombázzák Aleppó civil lakosságát – felhívással fordult az oroszokhoz és Európához.

Arra szólítom fel Oroszország és Európa népeit, valamint a világ többi részét is, hogy ne álljanak félre tétlenül, hanem adjanak hangot felháborodásuknak. A közvélemény megszólalása arra késztetheti Putyin elnököt, hogy véget vessen az emberiesség elleni gyűlöletes bűncselekményeinek – olvasható a közleményben.
Soros György szeptemberben bejelentette, hogy 500 millió dollárt ad az életveszélyes helyzetekből menekülő migránsokat és menekülteket segítő programoknak és társaságoknak.

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »