Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását

Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását

A Financial Times jelentette meg George Soros Párizsból küldött levelét, amelyben a spekuláns meglehetősen erős szavakkal reagál a Facebook-vezér legutóbbi nyilatkozataira, amelyekben Mark Zuckerberg a techcégek szigorúbb szabályozását tartotta kívánatosnak.

Sorors így kezdi levelét:

Hírdetés

Mark Zuckerbergnek abba kéne hagynia a tények elfedését, miközben álszent módon a kormányzati szabályozás mellett érvel.

Soros és Zuckerberg régóta rosszban vannak. Az idősebbik zsidó így folytatja írását:

Úgy tűnik, Mr. Zuckerberg valamiféle kölcsönös segítségnyújtási egyezséget kötött Donald Trumppal, amelynek révén [a Facebook] segíteni fogja Trump újraválasztását. A Facebooknak nem kell kormányzati szabályozásra várnia ahhoz, hogy visszautasítson minden 2020-as politikai hirdetést a november 4-i [amerikai elnök-] választás lezárultáig. Ha bármi kétség is felmerül arról, hogy az adott hirdetés politikai jellegű, akkor elővigyázatosságból azt is vissza kell utasítania. Valószínűtlen, hogy a Facebook így fog eljárni. Ezért újra megismétlem kezdeményezésemet: Mark Zuckerberg és Sheryl Sandberget el kell távolítani a Facebook vezetéséből. (Az pedig természetes, hogy támogatom a közösségimédia-platformok kormányzati szabályozását.

(Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »