Zsidók az amerikai lengyel nagykövetségnél: "engedjétek be a menekülteket most!"

Zsidók az amerikai lengyel nagykövetségnél: "engedjétek be a menekülteket most!"

Ismerjük a zsidók szavajárását: ajvé, ajvé, minket a világon mindenhol igaztalanul üldöznek. Nos, az alábbi n+1. eset bizonyítja, hogy nem véletlenül van ez így.

Mint arról a Kuruc.info számos alkalommal beszámolt, harmadik világbeli hódítók ostromolják Lengyelországot a határ belorusz oldaláról. Ezt az alkalmat használta ki egy csoportnyi zsidó, hogy az Amerikában lévő lengyel nagykövetség elé menjen, és ott egy molinót feszítsen ki az alábbi követeléssel: „Zsidók mondják: engedjétek be a menekülteket most!”

A képet a Twitter-oldalára feltöltő Patrick Howley jogos kérdést vetett fel:

Nemrég lezajlott jelenet az Amerikában lévő lengyel nagykövetség előtt. Ezek a tüntetők miért nem amellett kardoskodnak, hogy a menekülteket Izraelbe engedjék be?

Hírdetés

Recent scene outside the Polish embassy in America. Why are these protesters not advocating for letting refugees into Israel? pic.twitter.com/ROhudr746V

— Patrick Howley (@HowleyReporter) November 27, 2021

A tapasztalt olvasók tudják, hogy miért: a zsidó hücpe (pofátlanság) alapeleme, hogy amit szabad a zsidóknak, azt nem szabad a gójoknak. A lenti kapcsolódóban található az a felvétel, melyben a fehér országokba irányuló harmadik világbeli bevándorlást támogató zsidó Rágalmazásellenes Liga (Anti-Defamation League, ADL) elutasítja az arabok Izraelbe való beengedését, mert az megváltoztatná Izrael etnikai összetételét, és kisebbségbe szorítaná a zsidókat.

(Hidra – Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »