Zsidóimádata lesz kerékkötője a ballibek minden nyerési esélyének

Szerencsére a balliberális oldal faji zsidóimádata kerékkötője lesz minden nyerési esélyének.

Majd két hónappal ezelőtt jelent meg e hírportálon egy éleslátó politikai elemzés Alitea Guzmán tollából. Az elemzés lényege: mivel a balliberális oldal zsidóvezérelt, ezért Botka László MSZP-s miniszterelnökjelöltnek semmi esélye sincs arra, hogy az egész balliberális ellenzék közös jelöltje legyen.

Ellentétben az írásban ellenpéldaként felhozott, vérzsidó Majtényi Lászlóval, akit a cikk megjelenése után néhány nappal ajánlottak az egész balliberális ellenzék államelnökjelöltjévé. Ami óta egyöntetű ajnározás megy mellette az éterben és a papíralapú médiumokban.

Érdemes idézni Alitea Guzmán néhány látnoki sorát:

Mert pofázmányra, beszédhangsúlyra és egyebekre nézve Botka nem zsidó. Ténylegesen sem az.

Vagyis: kiszámíthatatlan. Nem fogja érezni a zsidó tam-tamot, mint ahogyan egy Majtényi, vagy akár a felesége által totálisan elzsidósított Gyurcsány érezné.

Képzeljük, mi lett volna, ha az MSZP ukkmukkfukk a magának elnöki székért pártot kreáló Moma-viccet, Bokros Lajost jelölte volna a balliberális ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének!

Hírdetés

A „drágabolgárúr” Szent István parki és Pozsonyi úti betelefonálói az örömtől síró hangon puszilták volna e panamai csatornaterméket.

És hol tartunk ma Botkával?

A Magyar Idők február 25-i száma ezzel a címmel ír a témáról: „Sehol sem kérnek Botkából”.

A „zsidósított”, Botkát egymással kölcsönösen lehányó Gyurcsány ma ugyanakkor így öntötte ki a szívét Facebookján Majtényi mellett:

„Majtényi László kitűnő ember. Nekem, nekünk a megtiszteltetés, hogy támogathatjuk. Egy új világ, a IV. Köztársaság jelöltje.”

A Magyar Idők cikke említi Bokros Lajost, azaz a panamai csatornatölteléket, aki keményen nekiment Botkának. Szerinte az MSZP miniszterelnök-jelöltjének szombati zászlóbontó beszédét baloldali populizmus jellemezte.

Nos, a „populizmus” a balliberálisok mai narratívájában nagyjából és egészében egyet jelent az antiszemitizmussal.

Ennyire utálja a zsidó Bokros Botkát.

Ami persze nekünk, akik mindent akarunk látni, csak ballibeket nem a hatalomban, nagyon jó, hiszen a magyarországi balliberális ellenzék teljesen a zsidó életérzés foglya, ami miatt még egyszer nem fog tudni hatalomba kerülni, mert már annyira ki- és megismerték ezt a bandát a választók.

A kódszavaikat és kódolt témáikat is ismerik, annyit hallották.

Tudják, hogy amikor a „romák helyzetéről” beszélnek, annak semmi köze a cigányokhoz őket kötő bármilyen érzelmi töltethez: csak körül kell nézni a 168 Tóra szerkesztőségétől a többi balliberális médium szerkesztőségéig, egyetlen cigány nem található még a környékükön sem.

Így tehát mi is "támogassuk" Botkát. Nála jobb személy nincs, mint aki megakadályozza, hogy a kizárólag faji alapon működő balliberális ellenzék összefogjon jövőre.

Janits András – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »