„Zsidóellenes indulatok”

Ül 3 zsidó a stúdióban és panaszkodnak miért nincs a médiákban pártatlanság.

Pártatlanság alatt azt értik, miért nem áll mindenki a zsidó oldalra a palesztín-zsidó viszályban.

Egyébként én nem várom el egy zsidótól, hogy a zsidó érdekek ellen beszéljen vagy hogy pártatlan legyen egy zsidó szemszögből érzékeny kérdésben. Sőt, normális, ha ezt nem teszi. De az durva hazugság és képmutatás, hogy a zsidópártiságot semleges, mérvadó nézetnek hiszik.

Hírdetés

S nem vagyok palesztínpárti. A palesztínpárti szélsőséges szövegeket pont ugyanannyira nevetségeseknek tartom, mint a zsidópárti szélsőséges szövegeket. Alapvetően semleges vagyok a palesztín-zsidó viszályban.

Egyébként pedig tény, hogy a nagy liberális médiák ma láthatóan a palesztín oldallal szimpatizálnak – ebben igazuk van a stúdióban ülőknek. S még meg is értem emiatt érzett keserűségüket. Bár a zsidók elleni előítélet liberális oldalon máig nem jutott el arra a szintre, ahol az oroszellenesség van. Lásd, izraeli művészeket, sportolókat nem kényszerítenek arra sehol, hogy ítéljék el országukat, mert ha nem, akkor kizárják őket mindenhonnan – miközben oroszokkal szemben ez folyamatosan zajlik.

Válogatott baromságok is elhangzanak a műsorban, lásd az antiszemitizmus egy örök eszme, mely a barbárság jele, s a zsidóság meg a progresszió zászlóvivője. Meg hogy a szovjet propagandában 1967 után antiszemitizmus volt – egyszerűen tényszerűen nem igaz.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »