"Zsidóellenes bejegyzéseket ír Sneider Tamás bizalmasa" – Vona Gábor pedig elmorzsol egy könnycseppet

"Zsidóellenes bejegyzéseket ír Sneider Tamás bizalmasa" – Vona Gábor pedig elmorzsol egy könnycseppet

Hát megérte szétverni a pártot, ha még 2018 júliusában is nácik vagyunk? – gondolja szomorúan a bármi áron hatalomra kerülés néppártosodás érdekében a gárdasapkát – képletesen szólva – sábeszdeklire cserélő korábbi Jobbik-elnök.

Márpedig a Magyar Idők című kormánylap arról ír a Hatvanonline.hu nyomán, hogy "náci eszméknek ad teret Sneider Tamás Jobbik-elnök bizalmasa a közösségi oldalon". A Jobbik megyei alelnöke, a hatvani önkormányzat képviselője, akit meg is neveznek, a lap szerint "nem először tűri el, sőt esetenként támogatja saját Facebook-oldalán az emberek kivégzésére utaló megjegyzéseket".

Súlyosbító körülményként megemlítik, hogy a legutóbbi "uszító hozzászólások" a korábbiakhoz hasonlóan Orbán Viktor miniszterelnöknek szólnak, bár kapott már "Hátravinni, agyonlőni!" megjegyzést Szabó Zsolt fideszes képviselő is.

A jobbikos képviselő oldalán a párt szimpatizánsai olyanokat írnak a kormányfőről, hogy "Inkább egy jó erős hurkolt kötelet a nyakába", "Szívesen a nyakába tenném, a haverjaival együtt" vagy "Menj a Dunába és majd elvisz a tengerig te baromagyú". Előkerül aztán egy kép Adolf Hitlerről, azzal a szöveggel, hogy "Nem akarsz táborba jönni?"

Hírdetés

A jobbikos politikus pedig, "ahelyett, hogy helyre tenné kommentelőit, maga is zsidóellenes megjegyzést tesz, amikor a holokauszt-túlélők járandóságának növelése kapcsán" azt írja: "Még mindig vannak? Vagy már a családtagok is kapnak?", rendkívül szomorúvá téve ezzel Vona Gábort, és feltehetően a szociálisan érzékeny néppárt új elnökét is, aki, ha valóban folytatni akarja "nagy elődje" politikáját, most kénytelen lesz elküldeni párttársát egy szál virággal valamelyik túlélőegyesülethez. (Bizonyára lehet találni eleget.)

És, hogy még jobban megforgassák a tőrt a néppárti jobbikosok szívében, az alábbi idézetekkel zárul a kormánylap cikke, mindhárom a megyei jobbikos oldaláról származik:

  • Ezek mindig lesznek. Na, tudnék mit mondani. Az áldozatok száma kétmillió volt, mikor tanultuk, de a számuk évről évre nőtt. Meg úgy logikailag is vannak kételyeim.
  • Feltűnően jó bőrben vannak.
  • Inkább nem szólok, mert akkor azonnal letiltanak, de gondolhatjátok a véleményem!

  • Forrás:kuruc.info
    Tovább a cikkre »