Zsidó zsírból készült szappant hoztak forgalomba Nyíregyházán – a hitközség eltemettette az árut

Zsidó zsírból készült szappant hoztak forgalomba Nyíregyházán – a hitközség eltemettette az árut

A Szon.hu "előkapta az 1946-os Kelet-Magyarországot, hogy nosztalgiázzanak kicsit". Nos, nosztalgiázzunk mi is, lássuk, hogyan hazudoztak ’46-ban a "tiszta zsidó zsírból készült" szappanokról. Ma már több ésszel csinálják, a szappanfőzős mesét például még Karsai is cáfolja. Bővebben erről, valamint a "RIF szappan" valódi jelentéséről lásd a lenti kapcsolódó anyagainkat.

Emberzsírból készült szappant hoztak forgalomba Nyíregyházán

(1946. március 9., szombat)

A hitleri banditizmus egyik borzalmas “terméke” jutott el Nyíregyházára. Pipereszappant árusítottak egyesek Nyíregyházán, amely szappan Auschwitzban, a halálkamrákban készült, megölt zsidók zsírjából.

Ezek a pipereszappanok hiteles bélyeggel vannak ellátva. R. J. F. betűk jelzése igazolja az eredeti szavakat “Reid Jüdisches Fett”, azaz tiszta zsidó zsírból készült. A hitlerizmus fémjelzett gonosztetteinek ezt a borzalmas készítményét árusították Nyíregyházán “Finom pipereszappanként”.

A budapesti zsidó hitközség írt át a nyíregyházi hitközséghez, hogy a rendőrség segítségével akadályozza meg, hogy ezek a szappanok forgalomban maradjanak. A hitközség kérésére a nyíregyházi rendőrség elkobozta ezeket a szappanokat. A nyomozás megállapította, hogy az emberzsírból készült szappanokat egyes nyíregyházi kereskedő cégek hozták forgalomba, amelyeknek tulajdonosai azonban nem is tudhattak a szappanok véres eredetéről.

A nyíregyházi hitközség a zsidó zsírból készült szappanokat eltemetteti.

Hírdetés


Tényleg megcsinálták, íme a pécsi “szappantemető”

Még egyszer a szappanlegendáról (remélhetőleg utoljára)

Auschwitzi szappanfőzésről hazudozik a szegedi főrabbi – saját fajtársai cáfolják a mítoszt

Tessenek ezt is szépen elhinni: "Itt nyugszik néhány zsidó szappan"

Steiner emberbőrből készített lámpákról és több millió auschwitzi halottról hazudozott a parlamentben


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »