Zsidó telepesek megöltek egy 5 éves palesztin kislányt a Jordán folyó nyugati partján

Zsidó telepesek megöltek egy 5 éves palesztin kislányt a Jordán folyó nyugati partján

Illegális zsidó telepesek megtámadtak két 5 éves palesztin kislányt Ramallah közelében, a megszállt Nyugati parton. A palesztin egészségügyi szolgálat szerint a gyerekeket súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A szemtanúk szerint a két gyereket a Sinjil városa melletti úton támadták meg és súlyos sérülésekkel a helyszínen hagyták. A két 5 éves gyerek Toleen Omar Asfour és Shawkat Khalil éppen az óvodából tartott hazafelé amikor rájuk támadtak.

Ahmed Bitawi, a ramallahi kórház szóvivője elmondta, hogy a két gyermeket kómás állapotban szállították be a kórházba és az egyikük életét már nem tudták megmenteni, Shawkat Khalil ugyanis belehalt sérüléseibe.

Hírdetés

Az esetet eddig még se a palesztin se az izraeli hatóságok nem kommentálták.

Hasonló támadások rendszeresen fordulnak elő a megszállt területeken, ugyanis az izraeli megszállók úgy akarják megszerezni Palesztina teljes területét, hogy kiirtják annak őslakóit. És sajnos az illegális zsidó telepesek cselekedeteit az izraeli rendőrség és a hadsereg is támogatja. Sok esetben a katonák közösen hajtják végre ezeket a cselekményeket a telepesekkel.

Orientalista.hu – Al-Isfahani (Middle East Monitor)


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »