Zsidó szekta vezetői Izrael megváltásának közelítéséért goj férfiakkal fektetettek le zsidó lányokat

Zsidó szekta vezetői Izrael megváltásának közelítéséért goj férfiakkal fektetettek le zsidó lányokat

Kirját-Árbá’ településvárosban, illetve Áskelonban és Jeruzsálemben a rendőrség letartóztatott négy embert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy messianisztikus szekta vezetőiként zsidó lányokat szexuális kapcsolatra kényszerítettek goj férfiakkal. A lányoknak azt mondták, hogy a gojok “megtisztulnak” és ezáltal közelebb Izrael a megváltáshoz – írja a Válláh!Hádásot hírportál.

A hírportál azt nem írja, hogy mennyire kellett a zsidó lányokat kényszeríteni a szexuális kapcsolatra, ám azt megtudjuk, hogy az aktus olajozottsága érdekében rendszeresen alkoholt itattak velük és kábítószerezték is őket.

A messianisztikus szekta vezetőit, egy hatvan éves férfit és egy negyven éves nőt – házaspárt – a megszállt Ciszjordániában levő Kirját-Árbá’ zsidó településvárosban, további két személyt pedig Áskelonban és Jeruzsálemben tartóztatott le az Izraeli Rendőrség.

A rendőrség szóvivője szerint a zsidó szekta vezetői alapos vallásideológiai agymosásnak vetették alá a beszervezett lányokat, s kellő mennyiségű kábítószer és alkohol adagolása mellett bemesélték nekik, hogy Izrael népének megváltása csak akkor következik be, ha minél több goj férfival folytatnak szexuális kapcsolatot.

A szekta ideológusai szerint a nemi aktus olyan “isteni szikra”, amely megtisztítja a gojokat, s ezáltal elérhető közelségbe kerül a zsidók megváltása.

Megváltás ide, megváltás oda, a messianisztikus szekta vezetői soha nem felejtettek el pénzt kérni a szexuális kapcsolat létesítéséért a “megtisztításra” kiszemelt goj férfiaktól.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »