Zsidó oligarcha által pénzelt zsoldos zászlóalj gyilkolászik Kelet-Ukrajnában

Zsidó oligarcha által pénzelt zsoldos zászlóalj gyilkolászik Kelet-Ukrajnában

Budapest felelőtlen vezető politikusai az elmúlt napokban többször is kijelentették, hogy hazánk kész kivenni részét Ukrajna területi épségének, függetlenségének szavatolásából. Hasonlóan fogadkozott a honvédelmi miniszter is, aki életében egyetlen napig sem volt katona. Ukrajnát a Nyugat ki akarja szakítani az orosz érdekeltség köréből, s ezt a tervüket a nemzetközi cionista körök is támogatják. Igor Kolomojszkijról már többször írtunk, most ismerkedjünk meg még közelebbről az egyik ukrajnai zsidó oligarchával, az Azov zászlóalj nevű zsoldos alakulat fölállítójával!

Igor Valerijovics Kolomojszkij ukrán-izraeli kettős állampolgár, úgymond az ukrán haza területi épségének védelmére mindjárt a Viktor Janukovics elnököt nemzetközi, elsősorban cionista hátszéllel és fegyveres támogatással megdöntő puccs után megkezdte szervezni az Azov zászlóalj néven elhíresült terrorista egységet. Az Azov oroszországi városról elnevezett zászlóalj módszeres gyilkolászást hajt végre az Ukrajnától népszavazás nyomán elszakadt Donyecki Népköztársaság és más kelet-ukrajnai területeken az orosz és oroszbarát lakosság körében. A magukat önkénteseknek nevező, ám valójában zsoldosokból álló zászlóaljat Igor Kolomojszkij ukrajnai zsidó oligarcha pénzeli.

Hírdetés

Kolomojszkij zsidó oligarchát a Viktor Janukovics elnök megbuktatása után még az idén március elején a másik zsidó, Alexander Turcsinov nevezte ki Dnyepropetrovszk terület kormányzójává. Érdekes módon Ukrajna második legnagyobb városának polgármesterévé is egy, a Chabad nevű zsidó szektával (Magyarországon Köves Slomó színtársulata)jó kapcsolatot tartó kiválasztottat, Gennagyij Kerneszt nevezték ki a puccsisták. Kerneszre április végén a nyílt utcán rálőttek, de nem halt meg.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »