Zsidó marja a zsidót – a SÉKELNEK NINCS SZAGA

Zsido “jogvédők” egymilliárd dollárra perlik a zsidó irányítás alatt lévő Facebookot, amiért megjelenést biztosítanak olyan szervezeteknek, mint a Hamász, ugyanis szerintük ezzel segítenek nekik az erőszak kiterjesztésében. A kereset benyújtói szerint a közösségi oldal ezzel megsérti a terrorizmus elleni törvényeket.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét

A palesztinok által elkövetett támadások áldozatait képviselő Shurat Hadin-csoport felidézte az amerikai Taylor Force esetét is, akit márciusban késeltek halálra, amikor Izraelbe látogatott. Izrael szerint a közösségi oldal is felelős azért, hogy tavaly október óta elszaporodtak a késes támadások, amikben eddig 35 izraeli és 4 más nemzetiségű ember vesztette életét.

Hírdetés

A keresetet egy New York-i bírósághoz nyújtották be, indoklásként pedig azt írták, hogy a Facebook tudatosan nyújt anyagi támogatást a Hamásznak azzal, hogy segít nekik kommunikálni, új tagokat toborozni és kitervelni a következő támadásokat.

A Hamasz szóvivője szerint Izrael arra akarja felhasználni a pert, és hogy megfenyegesse a Facebbokot, és a palesztinok elleni kémkedésre használhassák az oldalt. Szerinte ez egy teszt a Facebook tulajdonosai számára, hogy ellent tudnak-e állni a nyomásnak. Emlékeztetett arra, hogy több olyan izraeli katona is volt, aki a Facebookon dicsekedett el azzal, hány palesztint ölt meg.

(BBC)


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »