Zsidó lányt gyilkolt a menekülthullámmal sodródó iraki Németországban

Zsidó lányt gyilkolt a menekülthullámmal sodródó iraki Németországban

A gyanú szerint a körözés alatt álló iraki állampolgár, Ali Bashar (20) megerőszakolta majd meggyilkolta a 14 éves német, zsidó származású lányt a németországi Wiesbadenben.

A német rendőrség csütörtökön megerősítette: a napok óta eltűnt fiatal lány holttestére bukkantak, brutálisan meggyilkolta őt a gyanú szerint egy iraki és egy török állampolgár, menedékkérők.

A kislányt napok óta kereste a rendőrség, majd egy 13 éves fiú adta a tippet a holttest hollétéről. Az elkövető szökése előtt neki elmondta, hogy hol rejtette el Susanna tetemét.

Hírdetés

A képen látható, gyilkossággal gyanúsított 20 éves iraki menekült most ismét elmenekült. A június 4-e óta körözött Ali a német rendőrség szerint két nappal korábban Irakba távozott, pereputtyával együtt. A fiatalember már volt őrizetben rablás, hatósági személy elleni erőszak és egy 11 éves kislány ellen elkövetett nemi erőszak gyanújával. Ali Bashar és családja 2015-ben érkezett Németországba a menekülthullámmal. Megköszönte szépen, hogy tárt karokkal fogadták.

Az ügyészség vizsgálja, hogy a bűncselekménynek lehet-e antiszemita háttere, ugyanis a kislány zsidó származású volt.

A mai napon szintén gyanúsítottként őrizetbe vett és kihallgatott, 35 éves, török menedékkérőt a nyomozók a gyanú bizonyíthatóságának hiányában szabadlábra helyezték.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »