Zsidó kútmérgezők

Zsidó kútmérgezők

Végre felépült az első olyan emlékmű, amely a német megszállás minden egyes áldozatának szól.
Nemzeti kegyeleti hely, hiszen a német megszállásnak nem csak zsidók, hanem keresztény magyarok, rácok, svábok, tótok, lengyelek, papok és hivatalnokok, parasztok és kőművesek etc… estek áldozatul.
Sokan közülük pont azért haltak meg vagy kerültek koncentrációs táborokba, mert mentették az üldözötteket.
Az emlékmű azonban aljas gazemberek, politikai csúszómászók és egyes zsidó közösségek ostoba és antiszemitizmust gerjesztő magatartása miatt nem töltheti be azt a szerepet, amelyért megépítették a méltó és szép emlékhelyet.
Olyan gazemberek állják útját a békés és halottaink előtt tisztelgő magatartásnak, akiknek senki más nem lehet áldozat, mint a zsidó… akinek a magyar a keresztény vér semmit nem jelent, akiknek élvezetet jelent, ha a magyarságba újra és újra belerúghatnak köszönet helyett.
Akik a kollektív bűnösséget a magyarság tekintetében axiómaként akarják elfogadtatni.
Ezek a politikai niemandok, ezek a zsidó gyűlölködők, ma az egész magyar keresztény társadalmat mérgezik és még a galamblelkületű emberekből is kicsalogatják a gyarlóság varázsszavait.
Kinek és miért jó ez?
Kinek érdeke a társadalmi gyűlölködés?
Kinek érdeke a kollektív bűnösséggel való vádaskodás?
Senkinek! Hiszen az áldozat bármilyen vallású és nemzetiségű, akkor is áldozat és jár neki a kegyelet.
Ha nem így lenne, ha a kollektív bűnösség elvét vallanánk, akkor ma Budapest Párizzsá válnék, ahol a zsidókat megverik, a zsinagógákat felgyújtják, a tórát megégetik…. mert a zsidók gyermekeket gyilkolnak Palesztinában… s aligha járhat a mai zsidó palesztin-gyilkosoknak kegyeleti emlék…
Jobb lenne tehát a megértés, a szeretet és a közös megemlékezés a zsidó, a magyar a tót, a szerb, a sváb és minden más áldozatról. A zsidó kútmérgezés helyett, ami új és még újabb tragédiához vezethet…

Stoffán György

Hírdetés

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »