Zsidó és indiai némberekkel színesedik az eddig rasszista és szexista amerikai külügyminisztérium

Zsidó és indiai némberekkel színesedik az eddig rasszista és szexista amerikai külügyminisztérium

Joe Biden megválasztott elnök hivatalba lépésével az Obama-kormány több veterán diplomatája visszatér az amerikai külügyminisztériumba – derült ki Biden szombati bejelentéséből.

Az Antony Blinken vezette külügyminisztérium második embere külügyminiszter-helyettesként a zsidó Wendy Sherman lesz, neki kulcsszerepe volt az Iránnal folytatott nukleáris tárgyalásokon, amelyeken a 2015-ben kötött, hathatalmi megállapodást készítették elő.

A külügyminisztérium politikai ügyekért felelős államtitkára az a szintén zsidó Victoria "Fuck the EU!" Nuland lesz, aki az Obama-kormányzat idején külügyi szóvivőként, majd a minisztérium Európáért felelős helyettes államtitkáraként dolgozott, előzőleg pedig a Bush-kormányzat idején NATO-nagykövet volt.

Hírdetés

Polgári védelemért, demokráciáért és emberi jogokért felelős államtitkári posztra jelölte Joe Biden az indiai bevándorlók gyermekeként született Uzra Zeyát, aki 2018-ban mondott fel a külügyminisztériumban, arra hivatkozva, hogy a Trump-kormány rasszista és szexista megfontolásokat érvényesít a külügyminisztériumi és nagykövetségi kinevezéseknél (lásd a budapesti nagykövetet, az árja Cornsteint…).

Biden kijelölt külügyminiszterét, Antony Blinkent kedden hallgatja meg a szenátus külügyi bizottsága.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »