Zsidó diákokat listáz egy fajvédő portál Amerikában

Zsidó diákokat listáz egy fajvédő portál Amerikában

A Yeshiva University tanulóinak fotóit és neveit hozta nyilvánosságra egy amerikai fehér fajvédő fórum.

(NeoKohn)

A listát az egyetem saját híroldala fedezte fel a Vanguard News Network nevű fajvédő oldalon.

„A honlap antiszemita posztjait az egyetem diákjainak és tanárainak hivatalos eseményeken készült képeivel illusztrálták” – jajveszékel a The Jerusalem Post.

Az egyik legkorábbi poszt 2018 júniusában került fel, amely egy zsidó újságíró zsidó vonásait elemezte és több Yeshiva diák és tanár képét a zsidó fenotípus illusztrációjának nevezte.

Hírdetés

A jobbos topikot gyorsan elárasztották az antiszemita megjegyzések. Egyes kommentek a zsidó diákokat a Sátán alkotásának nevezték, akik elakarják pusztítani a fehér fajt. Az orrukat kommentálták amivel „felszívják a sok pénzt.”

A képeket a Yeshiva Egyetem saját honlapjáról töltötték le. A fórumra több ezer diák, köztük sok gimnazista nevét és fotóját is felrakták.

Az egyetem a New York-i rendőrséggel karöltve azon dolgozik, hogy bírósági rendelet vessen véget a VNN Yeshiva University diákjai és tanárai elleni irányuló „zaklatásának”, habár fenyegetés nem történt velük szemben.

Bár az oldal nem tartalmaz semmiféle konkrét fenyegetést, a posztok láttán így is aggódnak a zsidók. Az egyetem alelnöke „elfogadhatatlannak” tartja a listát.

„Nincs arra mentség, ha egy embert vallása, etnikuma vagy bőrszíne miatt támadnak” – jelentette ki Josh Joseph, az egyetem alelnöke, habár támadás nem történt.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »