Zsidó antifák: „A pofáját verd szét az alternatív jobboldaliaknak és a neonáciknak”

Zsidó antifák: „A pofáját verd szét az alternatív jobboldaliaknak és a neonáciknak”

FORWARD

Az Egyesült Államok vezető zsidó portálja fenti címmel megjelent cikkének első mondata:

„Hogyan mondjuk jiddisül, hogy pofán vágunk egy nácit?”

Így folytatja: „Talán úgy, hogy egy hszimét, aláírást nyomunk valaki arcára”.

És ebben a stílusban is folytatódik.

/Miután Tom Lantos annak idején Csurka István sorai miatt hívta össze az amerikai kongresszust, kérdés, nem kellene-e a világ valamennyi civilizált törvényhozásának összefutni e cikk miatt? Netán a Kuruc.infónak felkészítenie másokat, miként vágják pofán a támadót úgy, hogy 17 foga essen ki olyannyira, hogy azonnal a „történelemre” gondoljon?/

Hírdetés

A cikk „Zsidó antifa” alcíme alatt megjelenő írásában azt írja, az amerikai zsidók szervezkednek, hogy az antifák mintájára „válaszoljanak” az amerikai fehér nacionalizmusra és faji felsőbbrendűséget hirdetőkre.

Egy facebook csoport is alakult Zsidó Antifa Facebook néven, amelyen Auschwitz képe látható annak igazolására, hogy miért „OK pofánvágni egy nácit”.

Aki rákattint a megadott FB-linkre, a legfrissebb poszt így kezdődik:

„Móresre akartuk tanítani őket. Meg akartuk mutatni, hogy a zsidók nem mindig csak ülnek ölbe kézzel és nem tesznek semmit az inzultusok nyomán…

A náci rohadékok egy éjjel az első emeleten találkoztak /”amerikaiul” az első emelet „második emelet”, azaz nem fordítási hiba/. Nat Arno és én lementünk és két bűzbombát dobtunk abba a szobába, ahol a tetvek voltak. Ahogyan kijöttek a szobából, a bűzbombák szörnyű szagától, lerohanva a lépcsőkön az utcára,  hogy elmeneküljenek, embereink baseball ütőkkel és vasrudakkal vártak rájuk… Ütötték őket mindkét oldalról… A nácik üvöltöztek, hogy meggyilkoljuk őket. Ez volt életem egyik legboldogabb pillanata”.

/Megjegyzés: korábban a liberálisok azt mondták nekünk, hogy Amerika a jövőnk./

/Megjegyzés: korábban a liberálisok azt mondták nekünk, hogy Amerika a jövőnk./

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »