Zsaruellátó: egy kezdeményezés, mely a bepofátlankodók helyett a rendőröket etetné

Olvasóink felhívása:

Az alábbi cikk elolvasása után úgy döntöttünk, hogy itt az ideje, hogy az erejükön felül szolgáló srácokért is összefogjon az ország lakossága, azaz mi és ti, ahogyan azt már megtettük/megtettétek sok esetben. Szolgáljuk és védjük azokat, akik minket mindennap!

Az első transzport gyűjtőhelye: 2015. 09.13., vasárnap, 13.00 Budapest, Népligeti felüljáró alatti parkoló

Indulás: 14.00 óra ugyaninnen

Aki autóval tart velünk, vegye figyelembe, hogy az M5-ös autópályán megyünk, matricája legyen!

Hírdetés

Bármi történik, 14 órakor tényleg elindulunk, a lényeg, hogy a srácok uzsonnáját, vacsoráját már ma megoldhassuk, kérlek legyetek pontosak!

Fontos! A srácok szolgálatban vannak és sokszor nincs mód a főzésre, helyszíni elkészítésre, legtöbbször a melegítésre se. Ezért csomagolt, könnyen fogyasztható élelmiszereket, szendvicseket, müzli-/csoki-/proteinszeleteket, péksüteményeket, csavaros üdítőket/vizeket/teákat várunk! Éttermek, büfékocsik, önkéntes ételosztók, autók, sofőrök, mindenki jöhet! Egy doboz tej is nagy segítség, de nem baj, ha a kereskedelmi egységek, vendéglátóhelyek komolyabb mennyiségeit is le tudjuk vinni. Adományért helyszínre menni nem tudunk, valahogy juttassátok el hozzánk! Telefonszám, egyéb kontakt nemsokára lesz, egyelőre itt vagyunk elérhetők, meg különben is feltaláljátok magatokat.

Facebook: https://www.facebook.com/zsaruellato

Úgy látszik, csak a betolakodók bendőjének teletömését fedezi az ellátmány, a rendőröknek már nem jut semmi

Volner csodaként értékelte, hogy eddig egyetlen rendőrnél sem szakadt el a cérna


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »