Zsarnokként írják le Kamala Harrist menekülő alkalmazottai

Zsarnokként írják le Kamala Harrist menekülő alkalmazottai

Állandó, lélekromboló kritikával gyakorol nyomást irodájának alkalmazottaira, már-már zaklatja munkatársait – így írják le az Egyesült Államok alelnökét munkatársai, akik közül négyen is távozni készülnek. Közöttük van Symone Sanders, a demokraták neves politikai stratégája és kommentátora, Harris szóvivője is.

Nem volt hajlandó elolvasni a stábja által összeállított háttéranyagokat, majd, ha szembesítették őt azzal, hogy felkészületlen volt, leszidta alkalmazottait – idézi a Daily Mail című brit lap az amerikai alelnök közvetlen közeléből származó információkat, közli a Hirado.

Zsarnok – jellemezték munkatársai az Egyesült Államok alelnökét.

Kamala Harris mellől stábjának négy vezető munkatársa távozik körülbelül egy hónapon belül, és irodájának más tagjai is fontolgatják felmondásukat – szellőztette meg a Daily Mail a Washington Post információit.

Saját esélyet is csökkenti „a lélekromboló”?

Kamalával állandóan el kell viselni a lélekromboló kritikákat, és a saját önbizalomhiányát is – nyilatkoztak munkatársai.

„Tehát folyamatosan egy zsarnokot támogatsz, és nem igazán világos, miért kell ezt tenni” – fogalmazott egyikük. Gil Duran, korábban, még 2013-ban öt hónapig dolgozott Kamalával, majd mielőtt kilépett, Harris destruktív szellemiségéről beszélt. Peter Velz, a sajtóműveletek igazgatója és Vince Evans, a Közkapcsolati és Kormányközi Ügyek Hivatalának igazgatóhelyettese szintén közölték az alelnöki hivatalban dolgozókkal, hogy ők is távoznak – mondták a Washington Postnak a kormányzat tisztviselői.

Hírdetés

Várhatóan mindketten kormányzati kötelékben dolgoznak tovább: a Fehér Házzal szorosan összehangolt munkát vállalnak.

Harris számára szóvivője, Sanders távozása jelenti a legnagyobb érvágást. Jen Psaki, a Fehér Ház szóvivője „karizmatikusnak” nevezete Sanderst, aki gyakran kísérte el Harrist útjaira, és vezető tanácsadóként segített neki zsonglőrködni a migránsügy gyakran ijesztően összetett adatsoraival vagy abban, hogy a választási törvények átfogó szövetségi felülvizsgálatának szorgalmazásához érvekhez, munícióhoz jusson.

Harris népszerűségi mutatói hivatalba lépése óta zuhannak, ami veszélyezteti a 2028-as demokrata elnökjelöltséghez vezető, normál esetben könnyű utat, s esélyeit abban az esetben is rontja, ha 2024-ben Biden úgy dönt, hogy 81 évesen nem indul az újraválasztásáért.

A Politico/Morning Consult közelmúltbeli felmérése szerint még a közlekedési miniszter népszerűsége is magasabb, mint Bidené és Harrisé – akit 12 ponttal köröz le az említett kormánytag.

Kínos közjáték Franciaországban

Úgy beszélt a párizsi Pasteur Intézet tudósaihoz a november elején franciaországi látogatáson tartózkodó Kamala Harris, mintha kisgyermekekhez intézné szavait: nagyon hangosan, nagyon tagoltan, mondandóját igencsak leegyszerűsítve – ráadásul erőteljes francia akcentussal, derült ki a Fox News által közzétett felvételből.

A hírcsatorna felidézte: Harris korábban gyermekszínészeket is felhasznált egy felvételhez, ahol azt imitálták, hogy az űrkutatásról tart iskolásoknak előadást megtévesztve ezzel Harris követőit.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »