Zorbán fajelmélete

Orbán humoros ember, tudja mivel lehet a ballibeket aktivizálni.

Pl. a “faj” szó használatával. Még jó, hogy létezik onlájn értelmező szótár manapság, így könyedén tudok idézni:

A legősibb trollkodást választotta Orbán, többértelmű szó használatát. Adok rá egy teljesen más példát:

– A kommunizmusban elnyomták az embereket, jobban, mint nyugaton.

– Még soha, sehol se volt kommunizmus!

Hírdetés

Számtalan ilyen teljesen értelmetlen vitát láttam már. Pedig a megoldás: a két vitázó a “kommunizmus” szót eltérő értelemben használja, az egyik a marxi és általános nyugati értelemben, a másik a lenini és általános szovjet értelemben.

Itt is ez van: “ne keveredjenek a fajok” – automatikus idióta válasz: “minden ember egyetlen fajhoz tartozik”. Aztán lehet hetekig vitázni a semmin.

Egyébként szerintem nem minden ember azonos fajú. Amikor még szabad volt a témát kutatni, s nem volt kötelező azt vallani, hogy minden rasszok közti eltérés csakis szociális alapú, a témát komolyan kutatták. S ma is nyilvánvaló mindenki számára, hogy komoly, szociális okokkal nem magyarázható eltérések vannak az egyes fajokban (rasszokban), pl. az alkohol jobban hat a sárgákra, mint a fehérekre, míg a kábítószer meg jobban hat a négerekre, mint a fehérekre. S nem beszélve a fizikai eltérésekről: az impotencia pl. sokkal ritkább a négereknél, mint a fehéreknél. Számtalan betegség esetében vannak ilyen faji jellegzetességek.

A tudomány – amikor még kutathatott – abban egyetértett, hogy a fehér, a sárga, a néger azonos biológiai fajhoz tartoznak, de akadt egy olyan kislétszámú rassz, mely esetében kétségek merültek fel. Ezek a néger rassz egy altípusa, a busmanok/hottentották, akik messziről is teljesen másképp néznek ki, mint akármelyik “normál” néger embertípus.

Sajnos a témát nem kutatják, pedig jó lenne. Nem csodálkoznék, ha kiderülne, ők egy biológialag önálló faj. Még a beszédszerveik is sajátosak. Mondjuk az Orbán-témához semmi köze, csak úgy eszembe jutott.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »