Zombik ideje

Amerika, úgy tűnik egy zombik lepte szellemi sivataggá válik, melyben az NWO egyelőre csak a parasztokat, az agyatlan szellemi lobotómiának alávetett liberális tüntetőket, tologatja előre, de már készítik a Káosz királynőjének visszatérését. Európa bal-liberális politikai elitje pedig ugrásra készen áll, hátha megnyerik a csatát az Atlanti óceán mindkét partján.

[Is America experiencing a fast moving coup?]

A liberális, lincselésre kész csőcselék Trump-ot gyalázva, teljesen lejáratja az Egyesült Államok demokráciáját

Get short URL

Miközben Amerikában egyre horrorisztikusabb fordulatot vesz a megválasztott elnök, Donald Trump ellen gerjesztett anarchia az utcákon, és a presstitute ’sajtószajha’ médiafelületeken, miközben az európai napilapok is minősíthetetlen címlapképekkel gúnyolják az amerikai elnököt, Franciaországban Marine Le Pen pártja a Nemzeti Front vasárnap megkezdte választási kampányát Lyon-ban, melyben Trump nyomdokaiba lépve, radikális változásokat ígér a franciáknak.

A Nemzeti Front az egyetlen, amely kiáll az európai nemzetek szuverenitásáért – Marion Marechal-Le Pen nyilatkozott az RT-nek
Reuters

A francia elnökválasztáson induló Marine Le Pen vezette jobboldali Nemzeti Front “az egyetlen erő”, amely kivezetheti Franciaországot az EU ból, és megvédheti a radikális iszlám ellen, mondta az RT-nek Marion Marechal -le Pen politikus.

“Jelenleg mi vagyunk az egyetlen politikai erő, Franciaországban, amely felvállalja azt az elképzelést, mely Európát a szuverén államok Európájává alakítaná,” mondta a Nemzeti Front (FN) tagja.

Hírdetés

Marion marsall-Le Pen hozzátette, hogy “nincs más elnökjelölt,” aki ugyanazokat a gondolatokat támogatná, mint az FN vezetője, a nagynénje, aki fel tudja mutatni azt a ” reményteljes esélyt, hogy legalább az első fordulóban részt vegyen ” a májusi francia elnökválasztáson.

Egy másik reményteli francia elnökjelölt, Emmanuel Macron, aki korábban gazdasági miniszter volt Francois Hollande elnök alatt, nemrég megerősítette Európa elképzelését egy gyűlésen, “nem változtatta meg eurofil, EU-integrációs nézeteit”, mondta az FN alapítójának, Jean-Marie Le Pen-nek az unokája.

“Emmanuel Macron egyáltalán nem óhajtja megkérdőjelezni az európai föderalizmus, és a központi európai kormány gondolatának eszméjét, a eurozónát és a schengeni övezetet,” mondta Marion marsall-Le Pen az RT -nek Lyon-ban, ahol Marine Le Pen vasárnap elindította elnökválasztási kampányát.

Leave euro & vote Frexit: Le Pen unveils National Front manifesto

Miközben Marine Le Pen már nyilvánosságra hozta kiáltványát, amelynek legfontosabb pontjaiban kiemeli, az euró elvetését és egy lehetséges szavazást az EU-ból való kilépésről, addig Macron nem siet, hogy bemutassa a hivatalos programját, mondta az FN politikus.

“Emmanuel Macron-nak nagy tehetsége van ahhoz, hogy egy valójában tökéletesen semmitmondó programutánzatot hozzon össze, ami egy igazi marketing termék, úgy állítva be, hogy ez valami új, de valójában ő egyfolytában ugyanazt a dolgot teszi, mint amit már Manuel Valls kormányának minisztereként is tett. Őszintén hiszem, hogy nem jár majd sikerrel, és nem tudja választási szavazatokra váltani azt.” Mondta Marion marsall-Le Pen.

Nem sokat lehet tudni a Macron programról, tette hozzá, azon kívül, amit eddig is tudtunk, hogy pártfogolja “a gazdaság teljes liberalizációját” és támogatja a melegházasságot és egyéb LGBT jogokat.

“Véleményem szerint, Macron a bevándorlás védelmezésével szembe megy azokkal az elvárásokkal, amelyeket a francia nép nagy többsége megfogalmaz,” mondta Marion Marechal-Le Pen.

Fordította és összeállította: Urthvas Bethad

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kategória:Aktuális, Fordítás, Hírek, Külföldi sajtó


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »