Zokogott a német-holland rangadó játékvezetője

Zokogott a német-holland rangadó játékvezetője

A 2-2-es döntetlen véget érő mérkőzés után a hollandok védője, Virgil van Dijk vigasztalta a játékvezetőt. A gelsekircheni meccset levezette Hategan, de amint lefújta a találkozót, kitörtek belőle az érzelmek. A Liverpool hátvédje ekkor ment oda hozzá, hogy megtudakolja, mi történt.

„Összetört, ott állt könnyekkel a szemében, mert elvesztette az édesanyját – mondta Van Dijk. – Sok erőt kívántam neki, és azt mondtam, jól vezette a meccset. Apróság, de remélem, segített neki.”

Referee Ovidiu Hategan recently lost his mother. Right after the FT whistle, Virgil #VanDijk went towards him to comfort him while crying. This is beautiful. #GERNED #UEFANationsLeague pic.twitter.com/LhjYpFK4VC

Hírdetés

— Hrach Khachatryan (@hrachoff) 2018. november 20.

Van Dijk egyébként kulcsszerepet játszott a meccsen, mert hiába szerzett kétgólos vezetést a már a meccs előtt biztos csoportutolsó Németország Werner és Sané révén, az utolsó percekben előbb Promes szépített, majd Van Dijk egyenlített, és ezzel Ronald Koeman válogatottja jutott a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe, ahol még a házigazda Portugália, Anglia és Svájc játszik majd júniusban.

Chelsea fans, our centre back is a better finisher than your striker #VanDijk #Morata pic.twitter.com/qMd5up2XR6

— Moves_Like_Salah (@MovesLikeSa11ah) 2018. november 19.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »