Zokniba! Zokniba!

„Legyen a mi tüntetéssorozatunk jelképe a fehér sál és a fehér sapka. Legyen fehér, mert ez a béke színe.” – írja Facebook bejegyzésében – Homonnay Gergely ötletére hivatkozva – Kunhalmi Ágens, miközben egy olyan kucsmaszerű képződményben pózol, mely akármelyik kozák atamánnak fejéke lehetne. No, kérem! E helyt szeretnék tiltakozni Homonnay és Kunhalmi rasszista, színelitista kijelentése miatt, amelyben a „szabadságharcuk” (sic!) színének a fehéret választották. Indokaimat pontokba szedtem:

A fehér egyértelműen a „fehér hatalomra” (v.ö. White Power) utal. Ezzel totálisan kirekesztve a hazánkban élő kínai polgártársainkat, akiknek szerepe a kemény télben elvitathatatlan. Ugyanis csak és csakis náluk lehet kapni ezer forintért óccó kötött sapkát!

A fehér egyértelműen kirekeszti, s mintegy megvonja eszmei legitimációját Fekete-Győr András forradalmian sorsfordító szerepének, ezzel kvázi kisebbítve érdemeit, mely érdemek egyértelműen és vitathatatlanul a honi ellenzékiség kvintesszenciáját alkotják.

A fehér nyíltszíni támadás Szentesi Zöldi László ellen.

A fehér egyértelműen kimeríti a hóra utaló magatartást. Márpedig köztudott, hogy a hó egyrészt nem szerves része a karácsonynak, ugyanis Betlehemben deklaráltan nem volt jelen kétezer éve szilárd csapadék formájában az adott célterületen. Másrészt pedig a hópehely valójában nem fehér, hanem átlátszó jégkristály, s csak nagy tömegbe összeállva mutat fehéret (v.ö. átlátszó pont hu)

A cél nélküli, kizárólag a rombolásra és pusztításra koncentráló népi gyülevészetek bevett színe több mint száz éve a proletárvörös. Az elődökkel szembeni tiszteletlenség ennek totális ignorálása.

A fehér – mint szín – nem képviselteti magát az LMBQT hivatalos zászlajában, s mint olyan, minden kétséget kizáróan szexista és homofób.

Az m&m’s drazsék közt NINCS fehér!

***

Hírdetés

Kérek mindenkit, hogy csatlakozzon felháborodásomhoz!

Hogy ez a példátlan gaztett ne maradjon megtorlatlanul, ma este 7 órára tüntetést szervezek.

A tüntetésre minden csatlakozó nappalijában kerül sor, online, offline és hotline!

A tüntetésre mindenki hozzon magával a lábán egy, azaz 1 pár barna (vagy kék) szöszmösz zoknit, s ennek képét e cikk megosztásai alá fotóban küldje el!

Nem!

Nem tűrhetjük tovább a fehérek lázadását!

Zokniba, magyar!

Húzzuk fel a tiltakozás zoknijait, s a fehérek partvidékét csatában nyerjük meg! Ezeket már csak így lehet megállítani!

() VBT ()   

(Kiemelt kép: Kunhalmi Ágens Facebook oldala)


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »