Zelenszkij belerúgott a pincsijébe

Zelenszkij belerúgott a pincsijébe

A farokművész egy méretes gyomrost vitt be a francia elnöknek.

Vasárnap (05.15.) esti hír, ami pofon vághatta azokat, akik legalább alapfokon értenek magyarul, és úgy gondolják, hogy olyan nagy országok, atomhatalmak, mint Franciaország, szuverén államok. A francia elnök stábja a következő magyarázkodást adta elő:

„A köztársasági elnök (Macron – a szerk.) soha semmiről nem tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Zelenszkij elnök beleegyezése nélkül,…”

Az eset előzménye, hogy Zelenskijnek vélhetően olyan információ jutott a birtokába, amely szerint Macron tárgyalt az orosz elnökkel.  Ha csak önmagát a hírt és a reakciót nézzük, az Macronra és Franciaországra nézve nem sok jóval kecsegtet.

Egyrészt. Ott a lehetőség, hogy Macron valóban beszélt Putyinnal. Ebben az esetben: – Zelenszkij „valahogy” megtudta és mivel ő (mögötte áll) az erősebb kutya, nyilvánosan kivégezte a francia elnököt. – Macron a fenti reakcióból ítélve ezt úgy ismerte be, hogy megkísérelte letagadni a cselekményt.

Másrészt. Él az a változat is, hogy nem történt beszélgetés Macron és Putyin között.

Hírdetés

– Ez esetben még szomorúbb a helyzet. Ugyanis az ukrán támadás a „befogod a pofád” szintű kocsmai beszólással egyenértékű, annyit jelent, Macronnak nem osztottak lapot.

– Ebben az esetben azzal védekezni, hogy bocsánat, bocsánat valójában csak a művész úr engedélyével mertem eddig is – és merek ezután is – megszólalni, szomorú és siralmas. Beismerése a kiskorúságnak. Végül, mindegy, melyik változat az igaz, mindkettő azt bizonyítja, hogy Franciaország nem független állam, államfője nem tárgyalhat a farokművész (mögött álló erők) jóváhagyása nélkül.

Ha mégis megtenné, egy ripacsot használva alázzák meg nyilvánosan.

Üdvözlet, KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »