Zárójelbe teszik Liam Neeson nevét Schindler listáján, miután bevallotta, hogy 40 éve kiakadt egy erőszaktevő néger miatt

Zárójelbe teszik Liam Neeson nevét Schindler listáján, miután bevallotta, hogy 40 éve kiakadt egy erőszaktevő néger miatt

Liam Neesonnek nem lett volna más dolga, mint népszerűsíteni az új filmjét, a Dermesztő hajszát, melyben ismét bosszúszomjas igazságosztóként szórja a pofonokat. Történt azonban, hogy a The Independent magazinnak adott interjúja közben valamilyen oknál fogva elmesélt egy olyan történetet magáról, melyet negyven éve titokban tartott. Nem kellett volna.

https://metro.co.uk/video/embed/1856530

Hírdetés

Szerencsétlenségére másnap reggel a Good Morning Amerika műsorába volt hivatalos a filmje kapcsán, ahol szembe került saját mondataival, azonban nem sikerült kimagyaráznia magát, sőt, most talán nagyobb bajban van, mint eddig.

“Nem vagyok rasszista! Ha az ismerősöm azt mondta volna, hogy ír, brit, skót vagy litván volt a támadója, ugyanígy reagáltam volna”. A színész egyébként már első alkalommal is kiemelte, mennyire "szégyelli" a gondolatait, és hogy ez valaha is eszébe jutott, de így hatott rá a tragédia, sokként érte.

Így azonban vélhetően ez a hollywoodi nagyágyú bukásának a története is, hiszen, bár filmjének premierjét megtartották, a vörös szőnyeges bevonulást már nem.

(Híradó – TMZ nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »