Z. Kárpát: az MSZP-vel való megállapodás lehetősége is fantazmagória – ugyanígy nem lesz megállapodás a DK-val, az Együttel és az LMP-vel sem

Saját 12 pontos kiáltványával akarja rávenni az ellenzéki pártokat a választási együttműködésre az Együtt. Juhász Péter szerint aki nem hajlandó megegyezni, az a kormánypártokat segíti. Az LMP azt válaszolta, hogy ők csak a mérhető támogatottságú pártokkal tárgyalnak. A Jobbik pedig azt mondta: ők nem koordinálnak senkivel.

Az ellenzéki pártok tárgyalásokat folytatnak egymással, valójában egyikük sem tett semmilyen lépést azért, hogy megállapodjanak a koordinált jelöltindításról – ezt mondta az Együtt elnöke. Juhász Péter ezért egy 12 pontos kiáltvánnyal próbálja meggyőzni a többi ellenzéki pártot arról, hogy minél hamarabb üljenek le tárgyalni az Együttel, és állapodjanak meg abban, hogy nem indítanak egymás ellen jelölteket az egyéni választókörzetekben.

Az LMP-s Szél Bernadett viszont kijelentette: ők csak olyan pártokkal hajlandóak tárgyalni, amelyeknek van mérhető támogatottsága. Ez viszont nem az Együtt. Szerinte az MSZP-nek és a Jobbiknak viszont előbb egymással kell megegyeznie, az LMP csak ebben az esetben hajlandó visszaléptetni jelöltjeit bizonyos körzetekben.

A Jobbik alelnöke szerint hiába próbálkoznak most kétségbeesetten a kisebb pártok, a Jobbik álláspontja sziklaszilárd, nem tárgyalnak senkivel sem.

Hírdetés

Z. Kárpát Dániel közölte, az MSZP-vel való megállapodás lehetősége is fantazmagória. A politikus úgy vélte: ugyanígy nem lesz megállapodás a DK-val az Együttel és az LMP-vel sem.

(Híradó nyomán)

Z. Kárpát: semmiféle tárgyalás nincs senkivel, visszalépéseket sem terveznek

Z. Kárpát Dániel: a Jobbik zéró toleranciát hirdet a bevándorlással szemben


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »