Yascha Mounk: "Történelmileg egyedülálló kísérletet folytatunk, mégpedig egy monoetnikai, monokulturális demokráciát multietnikaivá változtatunk át"

Yascha Mounk: "Történelmileg egyedülálló kísérletet folytatunk, mégpedig egy monoetnikai, monokulturális demokráciát multietnikaivá változtatunk át"

A tapasztalt olvasó már ismeri az olyan neveket, mint Barbara Spectre, Gregor Gysi, Anetta Kahane és Noel Ignatiev, és tudja, hogy ezek a zsidó felforgatók hogyan próbálják a fehér embert kiirtani.

A listához most egy újabb nevet lehet hozzáadni: Yascha Mounk.

Ki ő, és mit mondott?

Zsidó anyja Lengyelországból származik, és 1969-ben engedélyt kapott arra, hogy onnan távozzon. Ekkor Nyugat-Németországba ment, ahol eleve semmi keresnivalója nem volt, hiszen 1948 óta létezik saját országuk, Izrael.

Yascha 1982-ben született Münchenben. Gyerekkorát német kisvárosokban töltötte, ahol állítása szerint antiszemita támadásoknak volt kitéve, és ezért mindig is idegennek érezte magát. 13 éves korában belépett a Szociáldemokrata Pártba, melyből 2015-ben többek között azzal az indokkal lépett ki, hogy Németország nem tesz eleget a menekültekért.

2005-ben tanulmányokat kezdett az Egyesült Államokban politikatudományok terén. 2017 márciusában megszerezte az amerikai állampolgárságot, bár ugye Amerikában szintén semmi keresnivalójuk sincs Izrael 1948-as megalapítása óta. Az amerikai állampolgárság felvételét azzal indokolta, hogy így jobban szembe tud szállni Donald Trump elnökségével.

2018. február 22-én Yascha Mounk szerepelt az ARD-televízió Tagesthemen című műsorában. Ebben Caren Miosga műsorvezetőnő azt is kérdezte tőle, hogy miért fordulnak el az emberek a hagyományos pártoktól. Mounk válaszában három okot nevezett meg a populisták népszerűségének növekedésére – számunkra az alábbi kijelentése a legfontosabb:

„(…) Másodszor, hogy itt egy történelmileg egyedülálló kísérletet folytatunk, mégpedig egy monoetnikai, monokulturális demokráciát multietnikaivá változtatunk át. Ez összejöhet, úgy hiszem, hogy össze is fog jönni, de ennél természetesen sok torzulásra is sor kerül. (…)”

Hírdetés

Íme tehát az újabb bizonyíték arra, hogy a humanitárius segítségnyújtásra való hivatkozás csak álca, mert a valós cél nem más, mint a Kalergi-terv megvalósítása, vagyis hogy a fehér embert a saját életterében szándékosan és erőszakos módon kisebbséggé változtassák.

Figyeljünk fel továbbá a többes szám első személy használatára! Mégis ki az a „mi”, aki ezt a lakosságlecserélő kísérletet folytatja? Nem tudok egyetlen olyan fehér többségű országról sem, ahol a fehérek nyilvánosan megvitatták azt, majd szavaztak arról, hogy jó lenne milliószámra színesbőrűeket odazúdítani. Ne kerülgessük a dolgot: a szépítő „mi” kifejezés megint a háttérből felforgató tevékenységet folytató zsidókat jelenti!

Mivel sok ember még mindig nincs tisztában azzal, hogy a fehérek ellen háború folyik, ezért arra kérem a tapasztalt olvasókat, hogy vegyék a fáradtságot családtagjaik és ismerőseik tájékoztatására.

Az angolul vagy németül beszélő olvasók számára ezeket a videókat ajánlom:

Harvard Elite Insider Admits Turning European Countries Multi-Ethnic Is An Experiment

ARD gibt zu – „EXPERIMENT“ Völkeraustausch Europa

The War on Whites Is Real

Hidra – Kuruc.info

"Miénk, zsidóké a vezető szerep Európa multikulturálissá változtatásában"

Fehérritkítással a sokszínűség felé – egy zsidó program margójára

Invázió alatt Európa: az új megszállók már most gyilkolnak, erőszakolnak – a rendőrség elhallgatja


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »