Wir schaffen das – Megbirkózunk vele, de úgy, hogy rajtunk nevet az egész világ!

A Németországot irányító legfelsőbb politikai vezetés – a hazug média hathatós háttértámogatásával – az elmúlt két esztendő folyamán mintegy másfél milliós afroázsiai hordát zúdított a német nemzetre. Az egyre többek által fölismert tragédia ellenére a németeknek megmaradt a híres humorérzéke, amely ezúttal is lehet felrázó, észhez térítő. A világhálóról a cenzorok által még le nem vett BadenWürttemberg freihetlich-patriotisch-traditionbewuß című hazafias hírportál néhány órával ezelőtt kitette a bárgyú tekintetű, szónokló Thomas de Maiziere szövetségi belügyminiszter fényképét, feje fölött a Szövetségi Belügyminisztérium felirattal.

A Thomas de Maiziere belügyminiszter háta mögötti kék falon pedig a szövetségi kormány, s személyesen a belügyminiszter által a német nemzetnek szánt jó tanácsok, vagy inkább harcias jelmondatok olvashatók. Felülről lefelé: Karnyújtásnyi távolság tartása!, Tetoválással a szexuális molesztálás ellen!, Csengettyűvel a zsebtolvajlás ellen!, Szúnyoghálóval a betörők ellen!

Legalul pedig, csupa nagy betűvel írva a nemzetvesztő Angela Merkel elhíresült mondása: WIR SCHAFFEN DAS (Megbirkózunk vele), majd alatta a szöveg így folytatódik: dass die ganze Welt über uns lacht! (Úgy, hogy rajtunk nevet az egész világ!)

Tetoválással a szexuális molesztálás ellen (Tattoos gegen grapschen!)

Az elmúlt hónapokban a hírek többször is szóltak arról, hogy a németországi nyilvános uszodákban, fürdőkben unatkozó, dologtalan migránsok molesztáltak német nőket, sokszor még fiatalkorú fiúkat is. Tragikomikus kezdeményezésként leginkább Baden-Württemberg szövetségi államban a szülők és kiskorú gyermekeik azt agyalták ki, hogy az erőszakoskodó, nőket molesztáló migránsok „visszarettentésére” testre ragasztható tetoválással közöljék a nemzőgépekkel, hogy „Ne!”, vagy „Ne velem kezdj!”.

Hírdetés

Karnyújtásnyi távolság tartása! (Armlänge Abstand!)

Ezt a megoldást Henriette Reker, Köln város idióta polgármestere ajánlotta védekezésként a német nagyváros leányainak és asszonyainak a kölni szilveszteri tömeges szexuális támadások, tolvajlások és erőszakolások után. Az időről időre lekapcsolt németországi hírportálok némelyike szerint viszont sokkal hathatósabban védekezhetnének a fiatal német lányok a migránsbűnözők ellen a karnyújtás régebben szokásban volt változatával.

Csengettyűvel a zsebtolvajlás ellen! (Glöckchen gegen Taschendiebe!)

A dortmundi rendőrség nem is olyan régen, augusztus végén megunta, hogy a migránsok egyre több nőt zsebelnek ki a Ruhr-vidék legnagyobb városában. A rendőrség ezért néhány nappal ezelőtt apró kis csengettyűkkel „szerelte föl” a lányokat, asszonyokat, amelyeket ráerősítettek a táskáikra és a ruházatukra. A rendőrök szerint a táskákban, ridikülökben és zsebekben kotorászó migránsbűnözők (ilyet persze a német rendőrök ki nem ejthetnének a szájukon, mert itt nem is létezik – S. S.) megcsendítik majd a csengettyűket, s ezáltal rögtön lebuknak.

Szúnyoghálóval a betörők ellen! (Fliegengitter gegen Einbrecher!)

Sajnos ennek a jó tanácsnak nem találtuk meg a közelmúltbeli eredetét, kiagyalóját, előtörténetét. Biztos megvan, de mi nem akadtunk rá. Szívesen vesszük, ha olvasóink megírják a szúnyoghálós „jó tanács” közelmúltbeli történetét.

Sepp Stuttgarter – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »