Wilders: Orbán Viktor egy hős

Wilders: Orbán Viktor egy hős

A bevándorlásellenes holland Szabadságpárt vezetője Hágában adott interjút az Echo TV-nek.

Geert Wilders példaértékűnek és követendőnek nevezte a magyar migrációs politikát. A holland politikus szerint az Orbán-kormány által építtetett határzár nemcsak feltartóztatja a migránsokat, hanem megvédi a magyar embereket is. A pártelnök hozzátette, azért támadják Magyarországot Brüsszelben, mert erős nemzetállamként a magyar emberek érdekét védi. 

– jelentette ki Geert Wilders az Echo TV kamerái előtt. Elmondta, talán a magyar miniszterelnök az egyetlen olyan vezető Európában, aki kimondja, hogy hazája keresztény és nem iszlám ország. 

– hangsúlyozta a bevándorlásellenes politikus.

Wilders a német aktuálpolitika történéseire is kitért. Véleménye szerint a német kancellár visszavonulása egyértelműen azt jelenti, hogy Angela Merkel elismerte, hogy a migrációs politikája megbukott. 

– bírálta  Merkelt a holland pártelnök. Arra a kérdésre pedig, hogy Brüsszel miért állítja pellengére Magyarországot, Wilders azt mondta:

Hírdetés

Majd hozzátette:

Végezetül reményét fejezte ki, hogy a Visegrádi Együttműködés országai, Ausztria, illetve Olaszország (más államokkal is kiegészülve) egy olyan erős politikai tömböt alkothat a jövő évi EP-választásokra, amely ellensúlyozni tudja a bevándorláspárti uniót.

Horváth Tamás – www.888.hu

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »