Wilders áll élére az Európában mesterségesen elterjesztett oroszgyűlölet elleni harcnak

Wilders áll élére az Európában mesterségesen elterjesztett oroszgyűlölet elleni harcnak

Az Európai Unió tagországainak 540 000 menekültet kellene befogadniuk szegény országokból, jelentette ki David Miliband, a Nemzetközi Mentési Bizottság elnöke, hozzátéve: Európának két választása van. Az egyik elfogadni a nagy és illegális migrációt, a másik pedig olyan útvonalakat kialakítani, amelyek lehetővé teszik a világ legszegényebbjeinek a migrációt. Ezt a volt brit külügyminiszter – akinek szülei a holokauszt elől menekültek – tegnap nyilatkozta a brit Euobserver nevű uniós szakportálnak, amely elfelejtette megemlíteni, hogy a Miliband által vezetett szervezetet Soros pénzeli, amit viszont az amerikai Breitbart londoni kiadása hangsúlyoz. Miliband kijelentette: „Menekülteket mentünk meg, magunkat mentjük meg”. Hozzátette: „Európa vagy kiáll értékeiért és helyéért egy multilaterális rendszerben, vagy pedig rendszere szétrohad körülötte”.

Richard Black, amerikai republikánus szenátor a Russia Today orosz tévé angol nyelvű szolgálatának adott interjújában elmondta, George Soros át akarja alakítani a világot. Sötét, amorális és nemzetellenes alaknak tekintik világszerte. Azt akarja, hogy a népeknek diktáló világkormány legyen, mert a nemzeti kormányok a nép akaratát fejezik ki. Egy világkormány viszont az oligarcháknak ugrabugrál és fütyül a népekre.

Geert Wilders, a holland jobboldali Szabadság Párt vezetője egy holland hetilapnak adott interjújában azt mondta, hogy az élére akar állni az oroszgyűlölet elleni harcnak Európában és alternatívát szeretne kínálni a mindent elöntött russzofóbiával szemben. Elmondta, ami a hazaszeretet illeti, sokat tanulhatunk az oroszoktól. Bejelentette: jövőre Moszkvába kíván menni, ahol beszédet mond majd az orosz parlament előtt, idézi őt a Sputnik News orosz hírügynökség angol nyelvű szolgálata.

Hírdetés

Donald Trump márciusban oroszokkal tárgyalva elmondta nekik, hogy Izrael terrorelhárító egysége a Moszaddal együttműködve olyan információt szerzett a Szíriában működő Iszlám Állam egyik sejtjétől, hogy az laptopokba helyezhető bombákat fejlesztett ki, amelyek a reptéri ellenőrzésen észrevehetetlenül átvihetők és felvihetők a gép fedélzetére, jelenti az izraeli Haaretz napilap angol nyelvű kiadása. Ezután döntött úgy a Trump kormány és a brit hatóságok, hogy megtiltják laptopok és egyéb elektronikai készülékek felvitelét a repülőgép fedélzetére. Trump ezt megelőzően nem értesítette az izraeli szerveket arról, hogy mindezt el fogja mondani az oroszoknak. Izraelben attól tartanak, hogy az oroszok ezt a hírszerzési információt továbbítani fogják Iránnak is.

(Echo TV nemzetközi lapszemléje, először ma 11:55-kor)

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »