Wellnessfrakciózás: a Jobbik keveset költött rá

A párt évente csak milliókat fordított arra, hogy kihelyezett frakcióüléseket szervezzen welness szállodákban, pedig költhetett volna tízmilliókat is külföldre szervezett luxus hotelekben egyetlen alkalommal. A nemzeti párt előtt le a kalappal, hiszen nem utánozta egy az egyben Pőszét, vagy Szegedit, inkább összehúzta a nadrágszíjat, és a negyvenegynéhány képviselője csak 3-4 milliót tapsolt el egy-egy hosszú hétvégén. Itt a 2011-es adatokat látjuk.

Hírdetés

Ez egy nagyon szerény, durván 80.000/fő költség semmiség, hiszen ha a négymillát negyvenhét családnak adják, akkor azok csak egy-két hónapig húzzák ki belőle. A gárdáknak, vagy egyéb más nemzeti szervezetnek sem érdemes ebből juttatni, hiszen akkor elkényelmesednének.

A jakuzzi és az all inclusive ellátás viszont nagyon fontos a parlamenti szájkaratéban elfáradt képviselőknek, hiszen ezeken az üléseken készítik fel őket arra, hogy a következő időszakban mennyi és milyen fontos törvényjavaslatot fognak átverni a kétharmadon. Mivel ez a harc eddig sikeres volt, és több tucatszor cselezték ki az egyébként éber Zsideszt, így ez a kiadás mindenképpen megéri. Már akinek.

Magyar Országggyűlés adatai alapján magyar hajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »