Washington Post: Hazugság volt az orosz hackertámadás az USA ellen

By Jonas E. Alexis on January 3, 2017

Washington Post: We lied about Russian operation hacking the US

Bizony meglehet, hogy a NWO (New World Order – Új Világrend) ügynökei most rettegnek, s talán azt gondolják, hogy Oroszország ebben az évben is megszabdalja őket. Csak így tovább Oroszország!

“A Washington Post most igazán feldobta a napomat. Egészségemre”
…by Jonas E. Alexis

 A Washington Post a múlt héten kijelentette, hogy az oroszok feltörtek egy közüzemi számítógépet Vermontban, és rendelkezésükre áll a közvetett bizonyíték, amivel ezt igazolni is tudják, mondták, “kormánytisztviselőkre,”hivatkozván.

“A vermonti villamos művek gépén orosz hackertámadásokhoz társított, az Obama adminisztráció által Grizzly Steppe-nek* nevezett kódot, fedeztek fel.” [1],

*(mintegy utalásként a két legismertebb hackercsoportra; Fancy Bear és Cozy Bear. Ford.)

Ez a nyomasztó felfedezés – folytatta a Washington Post, “kihangsúlyozza a nemzeti elektromos hálózat sebezhetőségét, és növeli az USA kormány félelmét, hogy orosz kormányzati hackerek, potenciális támadás céljából, megpróbálnak behatolni a hálózatba.”[2]

Az oroszok a rossz fiúk. Megtámadnak minket. Háborút akarnak. Azt akarják mondani nekünk, hogy ők tartják kezükben, és ellenőrzik az Egyesült Államokat.  Mint a neocon bábfigura, John McCain és Lindsey Graham mondották korábban, az orosz hackertámadás határozottan „háborús cselekmény”, és meg fognak majd győződni róla, hogy annak nagy ára van, amit meg kell, fizetniük, “ha megtámadnak egy országot,” [3]. Az ISIS-t támogató McCain mondta nekünk, “ez egy háborús cselekmény.”[4]

McCain arról azonban soha nem beszélt, hogy az USA az egyik országot a másik után támadja meg sorban, már az idők kezdete óta.

“Washington organized the overthro – Washington szervezte meg 1949-ben a szíriai kormány megbuktatását. 1956-ban az USA és Nagy Britannia összejátszott, hogy megdöntsék az iráni népi demokratikus kormányt. 1954-ben az USA megdöntötte Guatemala kormányát. A következő beavatkozás Libanonban volt 1958-ban. Három évvel később jött a hírhedt Disznó-öbölbeli invázió, és több mint ötven kísérlet Fidel Castró meggyilkolására.”

“1956-ben az USA megszállta a Dominikai Köztársaságot, és megdöntötte a rendszert. 1973-ban egy USA által támogatott puccs döntötte meg Chile marxista kormányát. A nicaraguai baloldaliak voltak a következők Washington listáján. Álcázott beavatkozás volt Haitin, azután Irak, bombázás és szabotázs kampány Bagdadban. Sikertelen kísérlet, hogy megdöntsék a megválasztott iráni kormányt, cselszövések sora Szíriában és Líbiában, amelyeket azután nyílt támadás követett.”

“És számos hasonló eset: Bolívia, Brazília, Kongó, Törökország, Indonézia, Azerbajdzsán, Oroszország Jelcin alatt, az ukrajnai ’narancsos’ forradalom, Grúzia, majd Ukrajnában a megválasztott oroszbarát kormány megdöntése. És most, persze, Szíria. . .”

“Az USA megpróbálkozhatott a francia elnök, Charles de Gaulle megdöntésével is. Az utóbbi időben az Egyesült Államok segítette hatalomba a véreskezű egyiptomi diktátort, hogy megbuktassák a demokratikus kormányt, és lehallgatták közeli szövetségesük, Angela Merkel, német kancellár telefonját.”

“A múltban a szovjet titkosszolgálat nagyon jó volt a cselszövésben, a professzionális kémkedésben és alkalmi ‘ véres ügyekben – wet affairs*.’ Azonban a szovjetek egyáltalán nem mérhetőek az USA által elkövetett hatalmas mennyiségű rendszerváltoztatáshoz és beavatkozáshoz – és még mindig nem.

*( A “nedves – wet” “nedves munka – wet work” kifejezés kiontott vért jelent. Eredetileg a 1800-as évekből ered, utalva egy rablásra, amely gyilkosságba torkollott Oroszországban. Ford.).

Ha McCain komolyan gondolja, akkor az egész világnak jó oka volna rá, hogy őt és a többi neokont rács mögé dugja életük végéig. Valószínű, hogy nyilvános kivégzést érdemelnének mindazokért a bűncselekményekért, amelyeket az elmúlt négy évtizedben elkövettek.

Mindenesetre a Washington Post ’rájött – found out’, hogy a vermonti incidens nem kapcsolható semmiféle orosz kormányzati törekvéshez, mely a rendszer támadását célozta volna. [5]

Hát, uraim, a Post most bocsánatot kért a kardinális baklövésért, amit elkövetett. Ám úgy tűnik, hogy nagyon is tudják, gyakorlatilag nincs komoly ember, aki még hinne az általuk gyártott álhíreknek, kolosszális félrevezetéseknek. Így aztán úgy kell tenniük, mintha tényleg nagyszerű munkát végeznének. Ebből a meggondolásból fakad ez a“bocsánatkérés” is.

A Washington Post gyakorlatilag Oroszországot vádolta minden rossz dologért, ami Amerikában történt az utóbbi hónapokban, és nem volt véletlen, hogy gyorsan kiadták ezt a hamis hírt, miszerint Oroszország feltört egy közüzemi számítógépet Vermontban

Teljesen nyilvánvaló, hogy a NWO (Új Világrend) ügynökei elveszítették erkölcsi és szellemi erejüket és teljességgel nyilvánvaló, hogy minden igyekezetükkel azon vannak, hogy megszerezzék a hiszékenyek bizalmát. Meglehet, hogy már túl késő. Az emberek felébredtek mindenfelé. Persze a NWO ügynökei most rettegnek és meglehet azt gondolják, hogy Oroszország ebben az évben is megszabdalja majd őket. Két hurrá Oroszország.

[1] Juliet Eilperin and Adam Entous, “Russian operation hacked a Vermont utility, showing risk to U.S. electrical grid security, officials say,” Washington Post, December 31, 2016.

[2] Ibid.

[3] “’We have to make sure there is a price to pay’: John McCain calls Russia’s hacking an ‘act of war’ and demands stronger sanctions,” Daily Mail, December 31, 2016.

[4] Ibid.

[5] Ellen Nakashima and Juliet Eilperin, “Russian government hackers do not appear to have targeted Vermont utility, say people close to investigation,” Washington Post, January 2, 2016.

Fordította: Urthvas Bethad

Forrás: Veterans Today – Washington Post: We lied about Russian operation hacking the US

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Hírek, Külföld, Külföldi sajtó, Publicisztika, Videó


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »