Washington és London utasítja a terroristákat vegyi támadásra Szíriában

Washington és London utasítja a terroristákat vegyi támadásra Szíriában

SPUTNIK NEWS

A szíriai kormány eddig is már több alkalommal utasította el, hogy bármikor  vegyi fegyverekkel támadt volna saját népére és hangsúlyozta: vegyi fegyverek nincsenek is birtokában.

De most a szíriai kormány közölte, bizonyítéka van arra, hogy az amerikai és brit kormány utasította a Gúta tartomány keleti részében lévő terroristákat, használjanak vegyi fegyvereket, majd pedig vádolják a támadással a damaszkuszi kormányt. Idézi a Sputnik News a hivatalos szíriai hírügynökséget, a SANA-t.

Hírdetés

A Tahrir al-Sam (korábban al-Nuszra Front), a Fajlak al-Rahman és az Ahrar al-Sam dzsihadistái kaptak utasítást Washingtonból, Londonból és az USA más szövetségeseitől, hogy vessenek be vegyi fegyvereket a szír katonaság és a polgári lakosság ellen, majd vádolják vele az Asszad-kormányt.

/Megjegyzés: a cikk említi a Fehér Sisakok nevű, mérhetetlen gazember, terrorista támogató szervezetet, amely a múltban – és nyilván most is – “tanúskodni” fog, hogy a kormány bevetett vegyi fegyvereket. Nem kellene közszolgálati adóinknak is hangsúlyozni,  hogy a Fehér Sisakosokat Soros támogatja? Hány link kell ezt bemutató cikkre? Meg kell érteni: Soros egy mocskos terrorista. A kormány “Gyurikája”./

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »